Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Etsimme sinua Senior WordPress / WooCommerce developer

post_image

RekryilmoitusLiity mahdottoman mukavien tyyppien joukkoomme verkkopalveluiden ja -sovellusten kehittäjäksi! Redland on paikka, jossa huolehdimme toistemme ja asiakkaidemme kasvusta digi-, markkinointi- ja viestintäpalveluiden kokonaisvaltaisella yhteistyöllä.

Mitä toivomme sinulta

Etsimämme kokeneen web-kehittäjän ykkösjuttu on laaja WordPress-osaaminen, mielellään valmiilla ja vahvalla WooCommerce-osaamisella (tai ainakin kiinnostuksella) vahvistettuna. Kokemus WordPressistä ja peloton asenne backendiin tai palvelinpuolelle kurkkaamiseen lasketaan plussaksi.

Entä millaista henkilöä etsimme?

Toivomme, että olet ennakkoluuloton, oppimiskykyinen ja -haluinen, ja että innostut uusista asioista. Arvostamme yhteistyökykyä, sekä taitoa kysyä apua ja opastaa muita oikeissa paikoissa.

Mitä tarjoamme vastineeksi

Redland on strategiseen markkinointiviestintään ja digitaalisiin palveluihin erikoistunut toimisto, jonka toimintaa ohjaa asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys. Tarjoamme sinulle runsaasti haastavia projekteja, mielenkiintoisia asiakkaita, mukavia ja osaavia työkavereita sekä ainutlaatuista redlander-asennetta. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa, mutta etätyöt mahdollistavat työskentelyn mistä tahansa. 

Uskomme, että vain onnellinen henkilökunta saa aikaan tyytyväisiä asiakkaita. Seurauksena on hyvänsorttista kasvua – kaikille. Pidämme huolen siitä, että jokaisella meistä on mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti haluamaansa suuntaan. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ja työhyvinvointia ja jaamme osan vuotuisesta tuloksestamme henkilökunnan kesken. Henkilökuntamme omistama yritys on jatkanut kasvun tiellä vaikeinakin aikoina. Lue lisää viime aikojen onnistumisistamme kertovasta artikkelista.

Näin haet

Kerro meille, mitä itse toivot toimenkuvaltasi ja mihin suuntaan haluat seuraavaksi kehittyä. Mitä haluat oppia, mihin erikoistua? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV otsikolla “WordPress Developer / osoitteeseen duuniin@redland.fi. Liitä hakemukseen kuvaus osaamisestasi sekä palkkatoiveesi.

Pinterest
Redland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Lahti
Linkki: https://www.redland.fi/liity-porukkaan
Yhteydenotto: duuniin@redland.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Redland kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Redland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Redland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä