Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ERP-tukihenkilö, kokoaikainen, Etola-yhtiöt, Helsinki

RekryilmoitusKiinnostaisiko sinua työskentely ison teollisuuskonsernin tuki- ja kehitystehtävien parissa? Löytyykö sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja kiinnostusta järjestelmiä kohtaan? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ERP-tukihenkilö!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Etola-yhtiöille, ERP-tukihenkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin Suutarilaan. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksellemme. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

ERP-tukihenkilönä pääset osaksi iloista ja avuliasta kuuden hengen ERP-tiimiä, joka toimii järjestelmän loppukäyttäjien tukena ja osallistuu ison teollisuuskonsernin liiketoiminnan kehitysprojekteihin. Tehtäviisi kuuluvat järjestelmän käyttäjien tuki ja opastus sekä ongelmatilanteiden selvitys. Lisäksi osallistut järjestelmän toimintojen testaukseen. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen sekä järjestelmätoimittajien kanssa.

Asiakasyritys

Asiakasyritys

Etola-yhtiöt on suomalainen perheyritys, joka muodostuu noin 30 erikoisliikkeestä ja useista yhtiöistä. Etola-yhtiöiden toimialoja ovat teollisuustuotteet ja tarvikkeet, rakennustarvikkeet, venetarvikkeet ja kodintuotteet. Teollisuustuotteissa ja- tarvikkeissa Etola-yhtiöt ovat Suomen monipuolisin ja suurin toimija. Suurimpana konserniyrityksenä on noin 800 henkilöä työllistävä Etra Oy, joka tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman tuotteita ja palveluita. Lisää asiakasyrityksestämme voit lukea täältä https://www.etola.fi/.

Pääasialliset tehtävät

 • ERP-järjestelmän käyttäjien tuki ja opastus
 • Ongelmatilanteiden selvitys
 • Järjestelmän toimintojen testaus

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. datanomi/IT-tradenomi)
 • Hyviä ongelmaratkaisutaitoja, tiimityöskentelykykyä sekä palveluhenkistä asennetta
 • Tarkkuutta ja laatuhakuisuutta
 • Sujuvaa kirjallista ja suullista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi
 • Aiempi kokemus ERP- tai Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmästä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

 • Monipuolisen tehtäväkentän vakavaraisessa ja kasvavassa suomalaisessa teollisuusalan konsernissa, joka panostaa kestävään kehitykseen ja digitalisaation hyödyntämiseen liiketoiminnassa
 • Paikan osaavassa ja innostavassa tiimissä osana innovatiivista organisaatiota
 • Loistavat mahdollisuudet oppia ja kehittyä digitaalisten palveluiden osaajana
 • Hyvät työsuhde-edut (mm. lounasetu, Smartum-liikuntasaldo, kattava työterveys)

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 2.11.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä mahdollisimman nopeasti, heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@clevry.com). Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Hae tehtävään tästä linkistä: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/234522?hsLang=fi

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 18.10.2021 - 2.11.2021
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/234522?hsLang=fi
Yhteydenotto: tiia.maenpaa@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä