Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Elektroniikkasuunnittelija

RekryilmoitusHaluaisitko päästä osaksi Epecin osaavaa elektroniikkasuunnittelu-tiimiä? Etsimme parhaillaan elektroniikkasuunnittelijaa liikkuvien työkoneiden ohjainlaitteiden piirikorttisuunnitteluun.

 

Pääpaino tehtävässä tulee olemaan piirilevyjen piirikaaviosuunnittelussa, mutta pääset osallistumaan myös tutkimushankkeisiin ja testaukseen. Oman piirilevytuotannon ja hankinnan kanssa tehtävä yhteistyö on kiinteä osa tehtävääsi. Sijoituspaikkana voi olla valintasi mukaan joko Tampere tai Seinäjoki.

 

Etsimme joukkoomme kokenutta ammattilaista ja pystymme tarjoamaan mielenkiintoista ja hyvin käytännönläheistä suunnittelutyötä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa alan viimeisimpien teknologioiden parissa. Tiimi on vastuussa kaikkien Epecin portfoliossa olevien rautatuotteiden kehityksestä. Lisäksi teemme asiakasräätälöityjä tuotteita. Maailman johtavan metsäkonevalmistaja Ponssen omistajuus tuo Epecille vakautta, mutta myös kiinnostavia yhteistyöprojekteja ja näköalapaikan erittäin korkean teknologian työkoneiden valmistajan tekemiseen.

 

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta tuoteorientoituneesta elektroniikkasuunnittelusta ja vahvaa osaamista elektroniikasta. Soveltuva koulutus tähän tehtävään on insinööri / DI. Käytämme Altium-suunnittelutyökalua, joten kokemus tästä työkalusta on plussaa, mutta ei edellytys valinnalle. Kokemus teolliseen ympäristöön asennettavien elektroniikkatuotteiden vaatimuksista ja työkoneiden sähkö-/ohjausjärjestelmätuntemus katsotaan eduksesi. Lisäksi, kokemus toiminnallisesta turvallisuudesta (IEC61508) arvostetaan korkealle hakuprosessissa. Työkoneiden sähköistyminen ja autonomiset toiminnot tuovat jatkuvasti uusia teknologioita tuotteisiin, joten jatkuva ammattitaidon kehittäminen on erittäin tärkeää. Jos olet huumorintajuinen tiimipelaaja, sovit varmasti hyvin meidän porukkaan mukaan!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa HW Development Manager, Matti Pispa, puh 040 837 1553 

Hakuaika päättyy sunnuntaina 31.5.2021

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 17.5.2021 - 31.5.2021
Sijainti: Seinäjoki, Tampere
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/1180841-elektroniikkasuunnittelija
Yhteydenotto: matti.pispa@epec.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä