Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Elektroniikka/RF-asiantuntija / Systems, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

 

Haemme Tampereelle ELEKTRONIIKKA/RF-ASIANTUNTIJAA radioteknisten tiedustelu- ja valvontajärjestelmien suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystehtäviin. Jos olet kiinnostunut modernien ja monipuolisten radiotaajuisien järjestelmien elektroniikka- ja RF?ratkaisuista, voit olla etsimämme henkilö! 

Tuoteryhmässämme työskennellään laaja-alaisesti yhdistellen tutkimustyyppistä uusien tuotteiden parissa tehtävää tuotekehitystä ja konkreettisempaa insinöörityötä valmiiden tuotteiden parissa. Toimialamme luonteen sekä tuotteidemme pitkien elinkaarten takia suunnittelutyön laatu sekä ratkaisujen luotettavuus ja modulaarisuus korostuvat. 

Tehtävässä toimit osana monialaista suunnittelutiimiä, jossa yhdistyvät mm. laitteisto-, ohjelmisto- ja signaalinkäsittelyosaaminen. Työssäsi pääset toteuttamaan monipuolisia tehtäviä, kuten vaativaa piirikaavio ja -korttisuunnittelua, simulointeja ja komponenttivalintoja sekä suorituskykylaskelmia. Myös mittaaminen ja testaus sekä suunnittelutyöhön liittyviä dokumentointi on olennainen osa työtäsi. Tehtäväsisältö voidaan räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. 

Tehtävässä onnistumiseen vaaditaan sekä vahvaa teoreettista osaamista että käytännön työkokemusta asiantuntijatason elektroniikkasuunnittelusta. Parhaan taustan tehtävään antaa soveltuvan teknisen alan korkeakoulututkinto. Arvostamme myös aiempaa tarttumapintaa RF-suunnitteluun. Toivomme lisäksi sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, jolla vastaat omasta erityisalueestasi tiimin tuella. Tiimissämme pärjää parhaiten tekniikasta syttyvä, pitkäjänteinen ja huumorintajuinen henkilö.

Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla! Meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen ja siitä maksetaan kilpailukykyistä osaamiseen perustuvaa palkkaa. Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja henkilökuntaedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt joustavaan työn ja vapaa-ajan tasapainotukseen.

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Hakemuksen voit jättää oheisen linkin kautta 5.9.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä ja olemme valmiit päätöksentekoon etsimämme löydettyämme. Lisätietoja paikasta ja prosessista antaa rekrytointikumppanimme Kaisa Kokkonen (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh 044 588 6109.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 19.8.2021 - 5.9.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/elektroniikka-rf-asiantuntija-systems-tampere/1262292/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä