Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

E-Mobility System Engineer

RekryilmoitusOsana Ponsse-konsernia Epec on paikka, jossa voit kehittää osaamistasi ja työskennellä maailman johtavien konevalmistajien kanssa. Meillä saat näköalapaikan huipputeknologian aallonharjalle, hyötyajoneuvojen ja työkoneiden sähköistykseen. Vahvan kasvumme myötä tarjoamme sinulle nyt hienoa mahdollisuutta päästä mukaan tiimimme, osaksi erittäin mielenkiintoisia projekteja.

Haemme uutta henkilöä E-Mobility System Engineer -tehtävään. Tehtävä on vakituinen ja sijainnin suhteen joustava Epecin hyvien etätyömahdollisuuksien vuoksi. Edellytämme kuitenkin säännöllistä läsnäoloa jollakin toimipisteistämme; Seinäjoki, Tampere, Turku tai Kuopio.

Mitä työpäivään kuuluu?

Tässä työssä vastaat projektikohtaisesti hyötyajoneuvojen tai työkoneiden sähköisen ajovoimansiirron tai muiden sähköisten alijärjestelmien määrittelystä, arkkitehtuurisuunnittelusta ja komponenttivalinnoista. Tehtävänä on johtaa mallipohjaista suunnittelua (model-based design) ja tukea järjestelmien simulointimallien määrittelyssä ja optimoinnissa muita suunnittelijoita. Tehtäviin kuuluu myös testaussuunnitelmien laatiminen sekä osallistuminen järjestelmien testaukseen ja käyttöönottoon. Työpäivien sisältö on varsin monipuolinen ja tätä työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja toimittajien sekä muiden suunnittelutiimien kanssa.

Miksi meille kannattaa hakea?

Epecillä pääset työskentelemään dynaamisessa ja innovatiivisessa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti ja laajentaa osaamistasi. Pidämme aidosti huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Epecillä et myöskään jää työsi kanssa yksin – osaava tiimi on tukenasi ja työsuhteen alussa järjestämme kattavan perehdytyksen niin työtehtäviin kuin yritykseen.

Mitä odotamme sinulta?

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulta on löydyttävä soveltuva AMK- tai yliopistotason tutkinto sekä aikaisempaa työkokemusta ajoneuvojen, työkoneiden tai muun teollisuuden sähkö- ja hybridijärjestelmistä. Sinun tulisi osata johtaa hyötyajoneuvojen ja työkoneiden sähköjärjestelmien arkkitehtuurisuunnittelua sekä hyödyntää simulaatiodataa komponenttien mitoituksissa ja järjestelmien verifioinnissa. Tehtävä edellyttää lisäksi mallipohjaisen suunnittelun menetelmien ja työkalujen tuntemusta sekä ymmärrystä toiminnallisen turvallisuuden vaatimuksista osana järjestelmäsuunnittelua.

Tästä työstä nautit eniten, jos sinulle on kykyä vastata itsenäisesti laajoista teknisistä kokonaisuuksista ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Tiimin ja muiden sidosryhmien kanssa pitäisi pystyä toimia niin suomeksi kuin englanniksi. Jos olet lisäksi valmis matkustamaan jonkin verran työn puolesta, taidat olla etsimämme henkilö!

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Arto Orava kertoo mielellään tehtävästä lisää puhelimessa (040 823 0256) tai sähköpostilla (arto.orava@epec.fi).

Hakemukset palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta 31.1.2023 mennessä. Ensimmäinen haastattelukierros tähän tehtävään pyritään järjestämään viikoilla 4-6.

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 10.1.2023 - 31.1.2023
Sijainti: Kuopio, Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2335913-e-mobility-system-engineer

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä