Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dynamics CRM sovellusarkkitehti

post_image
Rekryilmoitus

Haluatko olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa tulevaisuuden palveluja, jotka muuttavat tavan tehdä töitä?

Dynamics CRM sovellusarkkitehtinä tulet työskentelemään Dynamics 365 projekteissa sovellusarkkitehtina ja vastaat projektien teknisestä läpiviennistä. Osallistut myös Dynamics 365 projektien myyntivaiheeseen teknisenä myynnin tukena.

Tekniset osaamisalueesi:

 • Dynamics 365 for sales
 • D365 sovellusarkkitehtuurin tuntemus
 • D365 entiteettimallinnus
 • D365 SDK
 • Integraatioarkkitehtuurit ja niiden suunnittelu
 •  SQL

Arvostamme jos tiedät ainakin perusteet joistakin seuraavista:

 • D365 field service tai project service modulit
 • D365 portaalit
 • Markkinointiautomaation yhdistäminen Dynamicsiin
 • Power BI
 • PowerApps
 • Azure-virtuaalikoneet ja niiden hallinta

Sinulle on jo karttunut vankka, usean vuoden kokemus Dynamics CRM:n kanssa työskentelystä teknisen arkkitehdin roolissa. Olet jo suorittanut joitakin Dynamics-sertifikaatteja eikä sinua pelota lähteä niitä uusimaan jos ne ovat kerinneet vanhentua.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Asiakastilanteessa toimiminen on sinulle tuttua eikä ole hyppy epämukavuusalueelle. Olet oma-aloitteellinen ja omaat loogisen ongelmanratkaisukyvyn. Vastuun ottaminen ei pelota sinua.

Miksi Cloudrivenille?

Olemme Microsoft kultakumppani ja meillä on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä Dynamics-ammattilaisena. Yrityksemme toimii jo kansainvälisesti ja tavoitteemme on laajentua edelleen uusille kv-markkinoille. Dynamics-asiakasprojektien lisäksi tiimimme on tehnyt Dynamics CRM:n päälle sovelluskehitystä yli 10 vuoden ajan. Mikäli työskentely tuotekehityksen parissa kiinnostaa, meillä on mahdollisuus perehtyä myös siihen maailmaan.

Vastapainoksi osaamisellesi ja ajallesi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut, hyvin matalan organisaatiohierarkian, kunnon työvälineet ja sekalaisen joukon mahtavia työkavereita. Olemme uuden työn sanansaattajia, joten tiedämme harvinaisen hyvin, että työ ei ole sidottu aikaan tai paikkaan. Kuitenkin osaamme arvostaa niitä hetkiä kun kokoonnumme porukalla toimistolle, purjeveneelle tai vaikka vain lounaalle saman pöydän ääreen.

Lounasetumme on suurin piirtein paras mitä on tarjolla ja myös liikuntaetujen suhteen osaamme olla hyvin kannustavia. Onpa joku joskus kehaissut myös toimistomme sijaintia Kampissa. Ovat varmaan olleet niitä jotka tulevat metrolla suoraan alakertaan.

Ennen kaikkea tarjoamme kuitenkin työpaikan, jossa kasvat ammattilaisena. Opit lisää paitsi teknologiasta, myös busineksesta ja hyödyllisistä ajattelutavoista. Businessajatteluun kykenevän kehittäjän työtä eivät nimittäin robotit vie.

Liity meidän tiimiin! 

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille pikimmiten, mutta viimeistään 28.2.2018 mennessä, miksi juuri sinä olisit paras vahvistus tiimiimme lähettämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@cloudriven.fi. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian! 

Lisätietoja tehtävästä ja meistä työyhteisönä antaa:

Tuomas Kesti, puh. +358 40 550 0091

Hakuaika: 9.2.2018 - 28.2.2018

Hakemus: rekry@cloudriven.fi

Sijainti: Kamppi Helsinki

 

Cloudriven Oy

Cloudriven on ketterä asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan vahvistamaan kilpailukykyä uuden työn murroksessa. Muotoilemme kannustavia työympäristöjä, joissa yhdistyvät asiakaskokemuksen ymmärtäminen, organisaation vuorovaikutteisuus sekä henkilöstön motivointi uudella tavalla.

Lopulta uskomme, että intohimoiset työntekijät synnyttävät erottuvimmat asiakaskokemukset. Digitalisaatiota ja kannustavaa johtamista hyödyntämällä autamme asiakkaitamme panostamaan ihmisiin yrityksen sisällä.

Pinterest
Cloudriven Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Yhteydenotto: rekry@cloudriven.fi

Lisätietoa

Yritysprofiilii Cloudriven kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Dynamics 365
Microsoft Dynamics CRM
MS SQL
Power BI
Power Apps

Cloudriven Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cloudriven kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä