Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DW-asiantuntijoita

post_image

RekryilmoitusNetum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Kasvava datatiimimme etsiikin nyt uusia vahvistuksia ja etsimme tiedolla johtamisen asiantuntijoiden joukkoomme tietokantoihin ja tietovarastoihin erikoistuneita osaajia osaksi mielenkiintoisia projektejamme.

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Työssäsi pääset työskentelemään monipuolisin teknologiakattauksin, niin Microsoftin kuin muidenkin teknologioiden parissa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset osaamista ainakin jostain alla mainituista kokonaisuuksista:

 • Hyvä SQL-osaaminen (kyselyt ja proseduurien ohjelmointi)
 • Kokemus tietovarastojen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta
 • Microsoftin työkalujen tuntemus (Azure, SQL Server, Azure SQL)
 • Kokemusta tietojen mallintamisesta
 • Tietovarastoikiihdyttimet esim. WhereScape, ADE tai D#.

 

Lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen jostain seuraavista asioista:

 • ETL-työkalujen osaaminen (esim. SSIS, Azure Data Factory, Azure Databricks)
 • Raportointiosaaminen (Power BI, Tableau, Qlik, tms.)
 • Talous- ja toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus
 • Kokemus järjestelmien välisestä integraatiosta
 • Dokumentointitaidot
 • Kokemus Azure Synapsesta
 • Data Vault 2.0 osaaminen
 • NoSQL-teknologioiden käyttö

Toivomme, että sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme moniosaajuutta ja näemme hyödyllisenä, jos sinulle on kertynyt osaamista myös muista tiedolla johtamisen rooleista esim. projektipäällikkönä toimiminen tai palvelumuotoilu. Meille on kuitenkin tärkeää, että viihdyt tehtävässäsi ja tulevaa rooliasi rakennetaan yhdessä omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Toteutusten yhteydessä pääset tutustumaan tarjoamamme eri komponentteihin laajasti ja tuomaan oman osaamistaustasi mukaan hyödyntäen vahvuuksiasi ja muuta teknistä osaamistasi. Halutessasi voimme rakentaa rooliasi myös siten, että tuet ja autat muita tiimiläisiä sekä nuorempia tieteenharjoittajia. Olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen ja näet haasteissa mahdollisuuksia. Haluat soveltaa osaamistasi ratkaisujen löytämiseksi. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja sujuvaa suomen kielen osaamista.

 

Mitä tarjoamme?

Kasvavassa datatiimissämme pääset vahvistamaan osaamistasi ja rakentamaan ammatillista tulevaisuuttasi osana Netumin menestystarinaa. Projekteissamme pääset mukaan ainutlaatuisiin ja yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin sekä työskentelemään julkisen datan parissa, sillä toimimme vahvasti julkissektorilla. Työtehtävä tarjoaa sopivasti haasteita ja mielenkiintoisia kehittymismahdollisuuksia.

Meillä tekemisen keskiössä on se, että arki on mahdollisimman mielekästä ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa tekemiseensä sekä uransa suuntaan. Työnantajana huolehdimme, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen. Osaamisen kehittäminen on meille arkipäivää ja tarjoammekin sinulle mahdollisuuden esimerkiksi erilaisten sertifikaattien suorittamiseen. Työajasta 6% on meillä omistettu osaamisen kehittämiselle.

Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ??Voit työskennellä jollain viihtyisällä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa, Hämeenlinnassa tai Jyväskylässä, mutta työt onnistuvat myös kotikonttorilta käsin.  

Tarjoamme modernit työvälineet ja lisäksi käytössäsi on kattavat työsuhde-edut kuten lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, polkupyöräetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus. Järjestämme säännöllisin väliajoin mukavaa virkistystoimintaa ja kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Työnantajana olemme saaneet myös tunnustusta, sillä olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme

 

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja rekrytointiprosessista voit tiedustella rekrytoijaltamme Veeralta, +358 44 5114574, veera.inna(at)netum.fi.

Valitulle hakijalle tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset.

Pinterest
Netum Group Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Pori, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikka/#dw-asiantuntijoita

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Netum Group Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä