Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DW-asiantuntija

RekryilmoitusEtsimme tiedolla johtamisen asiantuntijoiden joukkoomme tietokantoihin ja tietovarastoihin erikoistunutta osaajaa työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissamme niin Microsoftin kuin muidenkin tiedolla johtamisen teknologioiden parissa.

 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset osaamista ainakin muutamista alla mainituista asioista:

  • Hyvä SQL-osaaminen (kyselyt ja proseduurien ohjelmointi)
  • Kokemus tietovarastojen suunnittelusta ja ylläpidosta
  • Microsoftin työkalujen tuntemus (SQL Server, Azure SQL, Azure Data Factory)
  • Kokemusta tietojen mallintamisesta
  • Data Vault 2.0 osaaminen

Lisäksi katsomme eduksi käytännön kokemuksen seuraavista asioista:

  • ETL-työkalujen osaaminen (esim. Azure Data Factory, Azure Databricks, AWS Glue, Airflow)
  • Raportointiosaaminen (Power BI, Tableau, Qlik, QuickSight, tms.)
  • Talous- ja toiminnanohjausjärjestelmien tuntemus
  • Dokumentointitaidot
  • NoSQL-teknologioiden käyttö

Toivomme, että sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista tehtävissä. Arvostamme moniosaajuutta ja näemme hyödyllisenä, jos sinulle on kertynyt kokemusta myös muista tiedolla johtamisen rooleista (esim. projektipäällikkyys tai palvelumuotoilu).

Olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen ja näet haasteissa mahdollisuuksia. Haluat soveltaa osaamistasi ratkaisujen löytämiseksi. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tulevaa rooliasi rakennetaan yhdessä omien vahvuuksiesi mukaisesti. Toteutusten yhteydessä pääset tutustumaan tarjoamamme eri komponentteihin laajasti ja oman osaamistaustasi mukaan hyödyntämään vahvuuksiasi ja muuta teknistä osaamistasi hankkeissa. Lisäksi on mahdollista rakentaa rooliasi myös siten, että tuet ja autat muita tiimiläisiä ja nuorempia tieteenharjoittajia.

 

Mitä tarjoamme?

Kasvavassa datatiimissämme pääset vahvistamaan osaamistasi ja rakentamaan ammatillista tulevaisuuttasi osana Netumin menestystarinaa. Projekteissamme pääset mukaan ainutlaatuisiin ja yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin sekä työskentelemään julkisen datan parissa, sillä toimimme vahvasti julkissektorilla.

Mielenkiintoisten projektien lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuolisen työnkuvan ja sopivasti haasteita. Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ??Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

 

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 23.06.2021 mennessä työpaikkasivumme kautta. Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Jani Henriksson, jani.henriksson(at)netum.fi, +358 44 788 7712 ja Kalle Haviala, kalle.haviala(at)netum.fi, +358 50 372 9097.

Valitulle hakijalle tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset ja työn aloitusajankohta on sovittavissa loppukesään tai syksyyn.

 

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 160.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Olemme asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Teemme digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, tietoturvajärjestelmiä, tietojärjestelmien jatkuvia palveluja ja konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Pinterest
Netum Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 11.6.2021 - 23.6.2021
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Toimialakokemus

IT

Netum Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä