logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Django/Python -devaaja Ouluun

post_image

RekryilmoitusEtsimme Django/Python -osaajaa asiakkaamme verkkopalveluiden kehittämiseen. Voit olla joko jo kovan luokan osaaja tai sitten kokemattomampi nouseva tähti, mutta silti pystyt tällä hetkellä Djangolla tai Pythonilla työskentelemään. Plussaa olisi, jos sinulla olisi jo hallussa tai vahva kiinnostus moderneja webbistackejä kohtaan (AWS, Serverless, Node.js ja React.js). Tykkäät toimia tiimissä muiden kanssa.

Jos olet kiinnostunut keskustelemaan kanssamme mahdollisuuksista ja projekteista, joita meillä olisi tarjolla, soita Ari Pikkaraiselle, puh. 040 531 3882 tai lähetä CV:si osoitteeseen rekry@sysart.fi , niin jatketaan keskustelua. Käytössämme on kilpailukykyinen palkkaus kuukausibonuksen kera. Ota yhteyttä!

Sysart on vuonna 1999 perustettu ohjelmistotalo, joka tekee ketterää ohjelmistokehitystä ja projektijohtamista lean, agile ja scrum -menetelmin. Yritys on 100%:sti perustajien ja työntekijöiden omistama, mikä mahdollistaa hyvin ripeän ja riippumattoman päätöksenteon. Talossa on yhteensä noin 30 henkilöä, joista puolet Oulussa ja puolet Helsingissä.

Pinterest
Sysart Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Oulu
Linkki: https://sysart.fi/ura-sysartilla/
Yhteydenotto: rekry@sysart.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Sysart Oy:n kotisivut

Tagit

Omat tagit

Serverless

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Django
Node.js
React
Python

Sysart Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Sysart Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku