Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalisen markkinoinnin tekijä

RekryilmoitusMinkälaisesta tehtävästä on kyse?

 

Tulet olemaan tärkeässä roolissa yrityksemme markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa.

Sinulla on jo näyttöjä tuloksellisesta digitaalisesta markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta, optimoinnista, kampanjatoteutuksista sekä digitaalisen markkinoinnin eri alustoista. Vahvan visuaalisen silmän lisäksi sinulla on näyttöjä graafisesta suunnittelusta sekä brändin kehittämisestä.

Sinulle on kertynyt osaamista esim. seuraavista asioista:

  • Digitaalinen mainonta ja markkinointi
  • Markkinoinnin automaatio ja teknologiat
  • Sisällönhallintajärjestelmien käyttö ja hallinta (esim. WordPress)
  • Graafinen suunnittelu
  • Brändin kehittäminen

On eduksi, että olet kerryttänyt kokemusta toimivista markkinoinnin tavoista it-alan yrityksessä.

Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työotteen ja otat mielelläsi vastuuta. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sillä tulet toimimaan tiiviisti yhteistyössä niin netumilaisten kuin kumppaneidemme kanssa. Lisäksi tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Olet aikaansaava ja auttavainen.

Työhösi kuuluu palveluidemme markkinointi eri digitaalisten kanavien kautta, markkinoinnin tulosten seuranta, brändityöhön osallistuminen ja brändin hallinta, visuaalinen suunnittelu ja projektien koordinointi.

 

Mitä tarjoamme?

 

Tarjoamme uuden ja varmasti mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Voit luottaa siihen, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen. Mielenkiintoisen roolin ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut. Meille on myös tärkeää, että työpaikalla on rento ilmapiiri.

Tulet työskentelemään osana Netumin pientä ja ketterää Markkinointi & HR -tiimiä.

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä joko Tampereen tai Helsingin toimistollamme, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

 

Kiinnostuitko?

 

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 20.8.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Liitä mukaan myös mahdollinen portfoliosi. 

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Minna Hänninen, +358 40 630 3265, minna.hanninen(at)netum.fi. Lisätietoja työn sisällöstä voit kysyä Liina Kankaalta 28.7.-29.7. tai 10.-11.8. ja 17.8. +358 40 7011 242.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Mikä Netum?

 

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 160.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Olemme asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Pinterest
Netum Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 15.7.2021 - 20.8.2021
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta

Netum Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä