Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digikehityksen myyntipäällikkö

post_image

RekryilmoitusEtsimme voimakkaasti kasvavaan IT-taloon avaintekijää digikehityksen myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen pariin. 

MINKÄLAISESTA TEHTÄVÄSTÄ ON KYSE? 

Tarjoamme mielenkiintoisen roolin, jossa pääset työskentelemään kaikissa myyntiprosessin vaiheissa aina prospektoinnista kaupan clousaukseen ja asiakkuudenhallintaan asti. Lisäksi pääset kehittämään Netumin suurimman liiketoiminta-alueen tarjoamaa ja liiketoimintamalleja yhteistyössä liiketoimintayksiköiden ja myyntitiimin kanssa.  

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla myynninnälkäinen ja aktiivinen tiimipelaaja, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta ja näyttöä digikehittämisen asiantuntijamyynnistä privaattisektorille?. Toivomme kuitenkin, ettei julkinen sektorikaan ole sinulle täysin vieras ja pystyt johtamaan julkkaritarjousprojektin menestyksekkäästi maaliin.  

Rehellisyyden nimissä kerrottakoon, ettei pöytä ole missään nimessä valmiiksi katettu. Tekemistä riittää ja työpäiväsi voi koostua mistä tahansa myyntimateriaalien tekemisen, kylmäsoittojen ja sopimuksen viimeistelyn väliltä.  

Tehtävässä vaaditaan energisyyttä, rohkeutta, erinomaisia yhteistyötaitoja ja ennen kaikkea suurta voittamisen tahtoa. Pystyt itsenäisesti hakemaan myyntiputkeen uusia mahdollisuuksia, joita kuljetat maaliin asti.  Asiakaskeskeisyys näkyy jokapäiväisessä tekemisessämme vahvasti ja sen tulee olla sinullekin kunnia-asia.  

 

MITÄ TARJOAMME? 

Myyntipäällikkönä pääset osaksi tiivistä työyhteisöä, jossa on hyvä tekemisen meininki. Työskentelet läheisesti liiketoimintayksiköiden ja muiden myyntitiimiläisten kanssa. Tarjoamme uuden ja varmasti mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Pääset kehittämään oman alueesi myyntiä ja liiketoimintaa laajalla alueella. Voit luottaa siihen, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen. Mielenkiintoisen roolin ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut. Meille on myös tärkeää, että työpaikalla on rento ilmapiiri. 

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä ajoittain Tampereen toimistollamme, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme

 

KIINNOSTUITKO? 

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 23.01.2022 mennessä oheisen linkin kautta.  

Lisätietoja haettavasta tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Jussi Vasama, +358 50 381?0227, ke 29.12. klo 9-10, ti 4.1. klo 14 – 15, ti 11.1. klo 13 – 14 ja to 13.1. klo 15 – 16. Lisätietoja rekrytointiprosessista yleisesti antaa Minna Hänninen, +358 40 630 3265, minna.hanninen(at)netum.fi.  

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

 

MIKÄ NETUM? 

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 200. 

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori. 

Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita. 

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta. 

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään. 

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa. 

Pinterest
Netum Group logo

Tietoja

Hakuaika: 27.12.2021 - 23.1.2022
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta

Toimialakokemus

IT

Netum Group:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä