Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digia API Hackatemia

post_image

RekryilmoitusDigia API Hackatemia - tule suunnittelemaan tai koodaamaan voittava API-ratkaisu!

Are you interested in learning how to plan or code a winning API solution that creates business value? Participate to API Hackatemia, a four-nights event with Digia’s API gurus! We give you tools and support with service design, AI, microservices and APIs so you and your team can plan and execute an API solution to a real-life business challenge. You only need interest towards the business possibilities of APIs with you, and perhaps some background from programming or service design!

Innostaisiko harjoitella ohjelmointirajapintojen toteutusta ja julkaisua käyttäen vaikkapa tekstin- tai kuvantunnistusta, chatbotteja tai mikropalveluja? Kiinnostaako tietää, miten palvelumuotoillaan bisneshyötyjä tuottava API-ratkaisu? Haluatko oivaltaa, kuinka alustana toimiminen ja avointen rajapintojen hyödyntäminen voivat ratkoa yritysten liiketoiminnan haasteita?

Digia API Hackatemia on maksuton opintokokonaisuus, jossa opiskelijat ja asiantuntijat ideoivat ja suunnittelevat tiimeissä ratkaisuja ajankohtaisiin liiketoimintahaasteisiin API-teknologioita hyödyntäen. Lopputuloksena voi syntyä vaikkapa somekanavissa toimiva asiakaspalvelubotti tai rajapinta tuotetietojen jakamiseen tai hyödyntämiseen. Etsimme API Hackatemian kautta myös uusia osaajia Digian API-porukkaan, joten opintokokonaisuus voi mahdollistaa rekrytoinnin Digialle! API Hackatemia järjestetään Digian Helsingin toimipisteessä neljänä iltana 6.-7.2. ja 13.-14.2.2018.

Lue lisää API Hackatemiasta! Tutustu myös edellisen API Hackatemian lehtorien näkemyksiin ja osallistujien kokemuksiin.

Toivomme, että etsit esimerkiksi korkeakouluopintojen harjoittelupaikkaa tai projektiaihetta, olet vaihtamassa alaa tai haluat uusia ideoita työhösi. Olet innokas kokeilemaan palvelumuotoilijan tai koodaajan kykyjäsi käytännön caseihin ja avointen rajapintojen tai API-ratkaisujen mahdollisuudet kiinnostavat sinua. Sinulla on takanasi mahdollisesti IT-alan, tuotantotalouden tai liiketoiminnan opintoja, mutta jos olet kiinnostunut tietotekniikasta ja digitalisaatiosta, voit tuoda näkemyksesi myös esimerkiksi oikeus- tai yhteiskuntatieteellisen riveistä. Koodauskokemus ei ole välttämätöntä, kunhan olet halukas ideoimaan ratkaisuja liiketoiminnan pulmiin.

Hae mukaan viimeistään 21.1.2018! Vahvistamme erikseen jokaisen osallistumisen henkilökohtaisesti. Kerro meille kiinnostuksen kohteistasi ja miksi juuri sinut tulisi ottaa mukaan tapahtumaan. Lisätietoa antaa Liisa Onninen, puh. 046 922 0056 tai liisa.onninen (at) digia.com. Liisa vastaa mielellään kysymyksiisi.

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: http://www.digia.com/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/digia-api-hackatemia/

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kiinnostaako digimarkkinointi, lohkoketjut, ketterät menetelmät tai koodaus? Listasimme it-alan verkkokursseja keväällä 2021
Maaliskuussa käynnistyy mentorointiohjelma teknologiasta kiinnostuneille nuorille – mukaan voivat hakea 15-25-vuotiaat
Wikipedia täyttää 20 vuotta - tiesitkö nämä faktat internetin vapaasta tietosanakirjasta?