Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digi- ja asiakkuusjohtaja, Julkiset hallintotehtävät

post_image

RekryilmoitusMe Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Julkiset hallintotehtävät muodostaa kaksi vastuualuetta, Luontopalvelut ja Eräpalvelut. Tehtäviimme kuuluvat lähes kaikkien maamme luonnonsuojelualueiden sekä kymmenien kulttuuriperintökohteiden hoitaminen, useiden uhanalaisten lajien suojelu, maksuttomien peruspalvelujen tuottaminen retkeilijöille, metsästys- ja kalastusmahdollisuuksien tarjoaminen erälupia myöntämällä sekä lupatulojen käyttäminen kestävän eränkäynnin edistämiseen. Huolehdimme myös erävalvonnasta valtion alueilla.

Haemme joukkoomme digi- ja asiakkuusjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Digi- ja asiakkuusjohtajana vastaat julkisten hallintotehtävien digi- ja asiakkuusyksiköstä, joka luodaan edistämään julkisten hallintotehtävien digitalisaatiota ja kehittämään asiakaskokemusta. Kehittämisyksikkö toimii työmme ytimessä, mm. digipalveluiden ja datakyvykkyyden kehittämisen, strategian, asiakasymmärryksen ja osaamisen kehittämisen alueilla. Johtajana pääset käynnistämään uuden yksikön toiminnan ja kehittämään palvelualuettasi kokonaisvaltaisesti kohti tavoitteita. Olet julkisten hallintotehtävien ja tietohallinnon johtoryhmien jäsen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. tekninen tai kaupallinen). Työssä tarvitset myös vankkaa kokemusta kokeilevasta palvelukehityksestä, yksikön johtamisesta tietohallinnon asiantuntijaorganisaatiossa sekä digitaalisuuteen liittyvien muutosten edistämisestä eri toimialoilla. Sinulla on strateginen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa, esihenkilönä olet ihmislähtöinen ja valmentava johtaja, joka saa muutkin innostumaan ja muutokset tapahtumaan. Toivomme sinulta hyvää viestintä- ja verkostoitumisosaamista sekä aloitteellista ja ratkaisuhakuista toimintatapaa. Luonto- ja eräpalvelujen toimialan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle jatkuvasti uudistuvan ja luovuutesi haastavan tehtäväkokonaisuuden yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Tehtävässä toimit osana sitoutuneen ja osaavan työyhteisön, ja sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.6.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa luontopalvelujohtaja Henrik Jansson, puh. 0400 328 759.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 9.6.2021 - 23.6.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/digi-ja-asiakkuusjohtaja-julkiset-hallintotehtavat/1218935/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä