Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

DevOps-asiantuntija

post_image
Rekryilmoitus

DevOps-asiantuntija

Goforen vauhdikas kasvu jatkuu ja haemme joukkoomme pilvipalveluita taitavaa devaajaa Helsinkiin tai Tampereelle.

Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kansainvälisiin startup-projekteihin tai toteuttamaan vaikuttavia kärkihankkeita miljoonille suomalaisille.

Millaista Järjestelmäasiantuntijan työ on Goforella?

Nimeni on Aki Ristkari ja työskentelen Goforella Järjestelmäarkkitehtinä, modernimmin DevOps-hessuna. Olen se hahmo tietojärjestelmien taustalla, joka miettii infrastruktuuria, sisäistä toimintaa sekä huolehtii että kaikki toimii ja on mahdollisimman automatisoitua. Siiloutumisen sijaan toinen jalkani on sysadmin-saappaassa ja toinen developer-saappaassa. Tuttuja ovat Ansible, CI/CD putket, blue-green deployment, mikropalvelut, Python, Ruby, Spring ja Eureka. Lisäksi Oracle, PostgreSQL, NGINX, Docker ja Kubernetes.

Tärkeimpiä asioita roolissani on ymmärtää kokonaisuuksia ja kyky oppia uutta. Teknologian aallonharjalla pysyminen vaatii kiinnostuneisuutta sekä jatkuvaa uuden opettelua. Suurin osa nykyisistä projekteista toteutetaan pilvipalveluiden avulla, joten niihin liittyvä osaaminen on tärkeää. Itse olen keskittynyt AWS:ään ja sertifioitunut sen osaajana ja tätä itsensä kehittämistä työnantaja tukee erittäin hyvin. Seuraavana on vuorossa Google Cloud. Omassa roolissani pääsen näkemään erilaisia järjestelmiä ja työskentelemään uskomattoman taitavien koodarien kanssa asiakkaiden parhaaksi.”

Mitä toivomme sinulta

Sinua viehättää erityisesti infrastuktuurin automaatio ja pilviteknologiat. Sinulla saattaa olla kokemusta esimerkiksi Amazon Web Services -, Google Cloud- tai Azure-palvelusta. Mielenkiintosi herättävät niin ikään termit Ansible, jatkuva julkaisu ja Docker.

Voit hakea tehtävään, vaikka urasi pilviteknologioiden ja infrastuktuurin parissa on vasta alussa. Uskomme, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia. Nykyinen toimenkuvasi on ehkä järjestelmäasiantuntija tai ohjelmistosuunnittelija, joka kaipaa uusia haasteita.

Pinterest
Gofore

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: https://gofore.com/tyopaikat/devops-asiantuntija/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Gofore kotisivut

Gofore:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen