Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Developer

post_image

RekryilmoitusDeveloper

Etsitkö uusia haasteita ohjelmistokehittäjänä? Haluaisitko työskennellä yli 20-vuotiaassa IT-yrityksessä, joka tarjoaa sinulle vaihtelevia ja mielenkiintoisia projekteja omien tuotteidensa parissa? Tervetuloa Trivorelle!

Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja vaikuttamaan siihen, mitä teet. Emme lukitse ketään yhteen rooliin, vaan tarjoamme mahdollisuuden kehittyä oman mielenkiinnon mukaan. Haemme joukkoomme niin frontti- kuin bäkki-devaajia.

Tarjoamme sinulle ergonomiset toimistotilat Turun Old Mill Business Centerissä sekä ensiluokkaisen työterveyden ja vapaa-ajan vakuutuksen. Sinulla on käytössäsi mieleisesi laitteet ja modernit työkalut ja tekniikat sujuvaan työntekoon.

Backend-devaajana pääset käyttämään mm. Javaa, Quarkusta, MongoDB:tä, Mavenia, Gitlabia ja Dockeria. Frontend-devaajana sinulla on mahdollisuus käyttää Reactia, Typescript/Javascriptiä, MongoDB:tä, Gitlabia ja Dockeria.

Toivomme, että sinulla on vähintään vuoden kokemus ohjelmistokehittäjänä ja nälkää kasvattaa osaamistasi Trivoren kanssa. Hae meille, niin pääset kehittämään taitojasi modernilla teknologialla ja osaavassa tiimissä! Hakeminen onnistuu kätevästi lyhyeen kyselyyn vastaamalla.

Pinterest
Trivore Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Turku
Linkki: https://jobs.trivore.com/9y8j0-senior-developer?locale=fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Trivore kotisivut

Tagit

Teknologia

React
Java
Javascript

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä