Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Devaajia ja softa-arkkitehteja Bangkokiin

post_image

RekryilmoitusEtsimme kokeneita web- ja mobiilikehittäjiä sekä ohjelmistoarkkitehteja kauniiseen toimistoomme Bangkokin keskustassa. Tarjoamme mahdollisuuden etätyöskentelyyn kodikkaassa 5-kerroksisessa kartanossamme joka sijaitsee Bangkokin kaupungin sydämessä upeiden asuntojen, puistojen, ravintoloiden ja kulttuurin tuntumassa. Työskentelet suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme (kuten Google, Netflix tai Oikotie) kanssa haastavissa projekteissa, jotka tarjoavat sinulle runsaasti oppimismahdollisuuksia. Tekisit siis aika lailla samoja asioita kun meillä Codematella Suomessa, mutta paremmissa sääolosuhteissa. Paljon paremmissa.

Miksi valita Codemate, pieni yritys, josta kukaan ei ole koskaan kuullut? Mitä ystäväsi sanoisivat?

Työskentelemme tunnettujen kansainvälisten asiakkaiden kanssa, meillä on 100 työntekijää ja olemme toimineet 15 vuotta. Emme kuulostakaan enään niin pieneltä, eikö vaan?

Meillä työ ei ole kaikki kaikessa. Jos arvostat aikaa perheen ja ystävien kanssa, harrastuksia, matkustamista tai mökin rauhaa, Codemate voi antaa sinulle paremman balanssin elämään kuin globaali ja hektinen suuryritys. Mitä kaikkea voisitkaan tehdä, jos sinulla olisi energiaa työpäivän jälkeen seikkailuille sekä aikaa läheistesi kanssa?

Mottomme on ”Go Forward”. Meille se tarkoittaa, että työntekijöidemme kasvu sekä ammatillinen kehitys on tärkeysjärjestyksemme kärjessä. Työntekijämme ovat erinomaisia työssään, ja tavoitteemme on varmistaa, että jos koskaan jätät meidät, lähdet kaksinkertaisella osaamisella kuin liittyessäsi joukkoomme. Kasva meillä kohti ammatillisia tavoitteitasi ja nauti samalla työnteosta.

Tarjoamme mahtavat edut, kilpailukykyisen palkan, joustavuutta ja lahjakkaita (ehkä jopa hauskoja?) ihmisiä kollegoina Bangkokissa ja Suomessa. Kaikki tämä samalla kun nautit auringosta, kulttuurista ja suurkaupungin tunnelmasta.

Miksi Bangkok?

Hyvä valinta urakehityksen näkökulmasta. Kansainvälinen työkokemus on aina eduksi. Et ehkä tiedä tätä, mutta Bangkok on johtava liike-elämän keskus, jossa toimii suuria kansainvälisiä yrityksiä. Verkostoituminen muiden expattien kanssa hyödyttää sinua varmasti tulevaisuudessa. Nauti mukavasta elämäntyylistä samalla kun otat isoja askeleita eteenpäin urallasi!

Edullista ja mukavaa asumista. Bangkok on suuri kaupunki, mutta kustannukset ovat alhaiset. Kuvittele asuvasi kaupungissa, joka on verrattavissa New Yorkiin, mutta keskeisellä sijainnilla ja ylellisessä asunnossa. Panosta elämäntyylisi kaupungissa joka tarjoaa kulttuuria, hyvää ruokaa, kansainvälisiä huippuravintoloita, eri aktiviteetteja, aktiivista sosiaalisista elämää, viihtyisiä puistoja ja kaunista luontoa.

Kaakkois-Aasiassa matkustaminen. Bangkokista on hyvät yhteydet kaikille Thaimaan ja muiden Aasian maiden rannoille ja läheisille saarille. Vietä viikonloppusi ja juhlapyhäsi eri paratiisissa joka kuukausi!

Mitä me etsimme?

Etsimme kokeneita web- ja mobiilikehittäjiä sekä ohjelmistoarkkitehteja, jotka etsivät hieman erilaista elämäntyyliä. Emme ole fiksaantuneita tiettyyn tekkipinoon, mutta olisi hyödyllistä, jos sinulla on työkokemusta yhdestä tai useammasta teknologista, jota monet asiakkaamme tarvitsevat:

React/Angular/Vue

NodeJS, Python, Go

Flutter/React Native

AWS, Google Cloud, Azure

CMS/Wordpress

Tilanteesta riippuen voit liittyä joukkoomme suoraan Bangkokiin tai aloittaa ensin Helsingin tai Oulun toimipisteistämme. Jos kuitenkin päätät jäädä Suomeen, niin ei hätää, rohkaisemme ihmisiä käymään Bangkokin toimistolla yhdistämällä työtä ja lomaa. Olemme erittäin joustavia ja keskustelemme mielellämme tilanteestasi.

Mitä seuraavaksi?

Tiedämme, että uuteen maahan muuttaessa on paljon ajateltavaa. Mutta olemme tehneet sinulle ajatuksen tutkimisen helpoksi. Testaa yhteensopivuutesi vastaamalla muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen, niin voimme keskustella tilanteestasi lisää. Kuulemme mielellämme sinusta!

Kiinnostuitko? Testaa sopivuutesi vastaamalla lyhyeen kyselyyn ja otetaan seuraava askel yhdessä!

Pinterest
Codemate logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Meillä voit työskennellä hybridimallin mukaisesti Helsingin, Oulun tai Bangkokin toimistollamme, tilanteestasi riippuen.
Linkki: https://codemate.com/tyopaikat/kehittajia-ja-arkkitehteja-bangkokiin/
Yhteydenotto: careers@codemate.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Codemate kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Angular
Node.js
React
React Native
Python
WordPress

Codemate:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä