Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Design Lead

post_image

RekryilmoitusOletko etsimämme design lead? Haluatko osaksi taitavaa tiimiä ja jättää jälkesi suomalaisiin ja kansainvälisiin verkkokauppoihin?

Haluamme kehittää kauniita, toimivia ja myyviä verkkokauppoja. Kukapa ei? Toivomme, että sinulla on takataskussasi jo kokemusta verkkokauppojen rakentamisesta. Avoimin mielin otamme toki vastaan muunkin vuosien tuoman työkokemuksen verkkomaailmasta. 

Hallitset hyvin HTML-, CSS, ja JavaScript teknologiat sekä käytät sujuvasti GIT-versionhallintaa. Luot käden käänteessä erilaisia työkaluja ja projekteja NodeJS pohjaisia moduuleja hyödyntäen.

Olet hyvin perillä web-kehityksen moderneista toimintamalleista, joilla voidaan tehostaa ja parantaa kehitystyön tuloksia. Omaat hyvän käsityksen siitä, mitä menestyvältä verkkokaupalta odotetaan. Olet valmis suunnittelemaan verkkokaupan ulkoasun kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme brändiohjeiden mukaisesti. Luotat omiin kykyihisi ja osaat avata suusi, kun jonkin verkkokaupan ominaisuuden voi tehdä paremmin ja ketterämmin.

Haemme design-tiimissä tehtäville hankkeille liideriä. Pääset osaksi taitavaa ja monipuolista joukkoa – osaat toimia moitteetta ryhmässä ja pystyt ottamaan tiimin hankkeista teknistä sekä taiteellista vastuuta. Samalla tunnet oman tonttisi ja osaat ohjata itseäsi eteenpäin. Olet oman osa-alueesi luotettava asiantuntija. Ymmärrät UX:n saloja ja hakukoneiden huomiointi verkkosivujen rakentamisessa on sinulle tuttua. 

Tehtävä on kokoaikainen. Työntekopaikkasi on Jyväskylässä, missä sijaitsee Woolmanin runsasväkisin toimisto. 

Lue lisää rekrysivustoltamme ja jätä hakemus >>

Pinterest
Woolman Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.7.2019 - 31.7.2019
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://career.woolman.io/jobs/224001-design-lead
Yhteydenotto: petteri.mustalahti@woolman.io

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Woolman kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Media

Teknologia

Node.js
Javascript
Shopify

Omat tagit

Shopify
verkkokauppa
Verkkokaupat
Frontend
developer
käyttöliittymä
käytettävyyssuunnittelu
Käytettävyys
Käyttöliittymäsuunnittelu

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä