Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Scientist

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

 

Haemme Veikkauksen Data ja Analytiikka yksikköön

Data Scientistia

Kiinnostaisiko työ Data Scientistinä huippuosaajista koostuvassa tiimissä nykyaikaisilla työkaluilla modernissa pilviympäristössä? Tiimissämme pääset datan avulla vaikuttamaan tapaan, jolla Veikkaus tekee liiketoimintaa; sekä talon sisäisesti että ihan asiakasrajapinnassa.

Tiimin tehtäviin kuuluu yli 2 miljoonaa asiakasta käsittävän asiakastietokannan ja siihen liittyvien datojen, esim. pelihistoria-, web- ja applikaatiodatan valjastaminen palvelemaan liiketoimintaa.

Jo tehty/tehdään parhaillaan

  • personointia/suosittelumalleja digitaalisiin kanaviin
  • A/B-testausta
  • myynnin ennustamista
  • palautteiden analysointia NLP-malleilla
  • Vastuullisuusmallinnusta

Tulossa mm.

  • Personointia fyysisiin kanaviin
  • automaattien huoltokäyntien optimointia

Rakennamme dataa hyödyntäviä palveluita pääasiassa Pythonilla open source -kirjastoja soveltaen. Kehitysympäristönä toimii Google Cloud Platform. Työtehtävissäsi pääsisit hyödyntämään ja kehittämään matematiikka-, tilastotiede- ja ohjelmointitaitojasi.

Data Science -tiimi on osa Data & Analytics -yksikköä, joka taas kuuluu kotimaan liiketoimintaan, eli pääset työskentelemään oikeiden liiketoiminnallisten haasteiden parissa.

Monia datan perustuvia ratkaisuja olemme jo ehtineet rakentamaan, mutta monia on vielä tekemättäkin matkalla maailman dataohjautuvimmaksi rahapeliyhtiöksi. Varmistaaksemme sujuvan etenemisen tällä matkalla tarvitsemme tiimiimme uusia vahvistuksia.

Voit olla jo kokeneempi tekijä tai vasta uraasi aloittelemassa oleva tulevaisuuden huippuosaaja; tehtävää voidaan räätälöidä osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Toivottavasti olet kuitenkin innostunut datan hyödyntämisestä, olet jatkuvasti valmis oppimaan uutta ja soveltamaan taitojasi oikeiden ongelmien ratkaisemisessa. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille heti, mutta kuitenkin viimeistään 7.8.2022. Hakemuksia aletaan käymään läpi heti elokuun alusta lähtien.

Lisätietoja tehtävästä antaa Data Science -tiimin esihenkilö Perttu Punakallio (050 349 6392, perttu.punakallio@veikkaus.fi). Puhelinajat; 23.6. klo 11-13 sekä 2.8. ja 4.8. klo 12-14. 

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 22.6.2022 - 7.8.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/data-scientist/1628506/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä