Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Scientist

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Nyt haemme Data & Analytics -yksikköön kokenutta vastuulliseen rahapelaamiseen keskittyvää Data Scientistia.

Data Scientist

Tiedolla johtaminen sekä sitä tukeva asiakasymmärrys ovat Veikkauksen toiminnan keskiössä. Tavoitteemme on kehittää Veikkauksesta maailman dataohjautunein rahapeliyhtiö. Meillä on Suomen suurin verkkokauppa sekä yksi Suomen suurimmista asiakaskannoista ja kattavimmista tietovarastoista. Data & Analytics -yksikön tehtävänä on tukea Veikkauksen kaikkia yksiköitä tiedon ja asiakasymmärryksen hyödyntämisessä. Edistämme asioita yhdessä sidosryhmiemme kanssa – strategisia teemoja ovat mm. pelihaittojen vähentäminen, asiakaskokemuksen kehittäminen ja prosessien sujuvoittaminen.

Tehtäviisi kuuluu vastuulliseen rahapelaamiseen liittyvän tiedon koostaminen, analysointi ja mallintaminen keskittyen mm. asiakaskäyttäytymisen analysointiin ja merkityksellisten ilmiöiden tunnistamiseen. Tuotat havaintoja ja suosituksia Veikkauksen toiminnan kehittämiseksi operatiivisella ja strategisella tasolla. Työtä tehdään nykyaikaisilla toimintamalleilla, joissa on tavoitteena ketteryys, yhdessä tekeminen ja oppiminen sekä läpinäkyvyys.

Odotamme sinulta

  • pitkää kokemusta vastuulliseen rahapelaamiseen liittyvästä analytiikasta ja tiedon visualisoinnista sekä havaintojen ja suositusten tuottamisesta tiiviissä sidosryhmäyhteistyössä
  • ymmärrystä rahapelaamiseen liittyvän tiedon hyödyntämismahdollisuuksista ja näkemyksellisyyttä tunnistaa proaktiivisesti analysoitavia alueita
  • kykyä ja aitoa kiinnostusta ymmärtää ihmisten käyttäytymistä datan ja tutkimustiedon pohjalta
  • peliongelmiin liittyvän teorian tuntemusta
  • kykyä käsitellä laajoja datamassoja ja jalostaa niitä jatkokäyttöä varten
  • kykyä hyödyntää uusimpia tilastollisia ja data science -menetelmiä käytännössä
  • soveltuvaa ohjelmointi- ja välineosaamista
  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • kiitettävää suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
  • palvelukeskeistä asennetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Olet motivoitunut tiimipelaaja, joka on innostunut luomaan uutta rahapelialan mielenkiintoisessa ja hektisessäkin ympäristössä, sekä haluat viedä tiedolla johtamisen kulttuuria eteenpäin Veikkauksessa. Osaat kaivaa ja tulkita dataa, tehdä sen pohjalta hyödyllisiä havaintoja, visualisoida ne ymmärrettävästi ja kommunikoida niistä selkokielisesti sidosryhmillemme. Tuot aktiivisesti esiin omia näkemyksiäsi ja kehitysehdotuksiasi toiminnan kehittämiseksi sekä haluat itsekin kehittyä jatkuvasti sekä asiantuntijana että työkaverina.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, loistavat asiantuntevat kollegat, hyviä kehittymismahdollisuuksia positiivisessa ilmapiirissä sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Työmme on joustavaa ja käytössämme on modernit työvälineet. Merkityksellisyyttä työhön tuo Veikkauksen yhteiskunnallinen erityistehtävä pelihaittojen ehkäisyssä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Etätyö on mahdollista. Työpaikka sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Pohjois-Haagassa, Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään pe 21.1.2022. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi viivytyksettä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Data & Analytics -yksikön johtaja Lauri Halkola p. 040-6674613 tai lauri.halkola@veikkaus.fi. Puhelinaika: 13.1.2022 klo 11-12.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 7.1.2022 - 21.1.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/data-scientist/1379586/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä