Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Engineer, kokoaikainen, Attido Oy, Espoo

RekryilmoitusHaluatko päästä kasvattamaan asiantuntijuuttasi Azuresta ja tietovarastoista? Kiinnostaako sinua monipuolinen rooli, jossa pääset toimimaan sekä asiakasrajapinnassa että Data Platformin teknisen omistajuuden parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Data Engineer!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Attido Oy:lle, henkilöä Data Engineer -rooliin vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Clevryn kautta asiakkaalle.

Tehtävässä sinulla on holistinen omistajuus Attidon Data Platformista ja siihen liittyvästä Azure-osuudesta. Vastaat alustan kehityksestä, ylläpidosta ja muokkaamisesta, sekä ETL-orkestroinnista. Tehtävänkuvaan kuluu myös uusien lähdejärjestelmien käyttöönottoa ja datan transformointia, sekä raporttien määrittelyä ja kehitystä. Roolissa on oleellisessa osassa myös asiakasrajapinnassa toimiminen teknisenä neuvonantajana sekä uusien toteutuksien suunnittelu.

Tämä tehtävä tarjoaa laajan työnkuvan, jossa pääset sekä asiakasrajapintaan konsultoimaan, että vastaamaan Data Platformin teknisestä omistajuudesta. Pääset kasvattamaan asiantuntijuuttasi Azuresta ja tietovarastoista Great Place to Work -työnantajalla.

Asiakasyritys

Attido on vuonna 2001 perustettu toiminnanohjauksen ja tiedolla johtamisen ratkaisuihin keskittynyt IT-asiantuntijatalo. Attidolla työskentelee yli 80 tietojärjestelmien ja ohjelmistotekniikan asiantuntijaa Suomessa ja Latviassa. Attidossa yhdistyvät kompaktin talon ketteryys sekä suuren talon osaaminen. Asiakkaina Attidolla on niin isoja pörssiyhtiöitä, kasvuyrityksiä kuin julkisen sektorin toimijoita mutta yksi asia heitä kaikkia yhdistää. Muuttuvassa toimintaympäristössä ajan tasalla oleva tieto ja näkemys liiketoiminnan tilanteesta on elinehto. Lue lisää: https://www.attido.com/fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Holistinen omistajuus Data Platformeista, mukaan lukien alustan kehitystyö, ylläpito ja muokkaaminen
 • Uusien lähdejärjestelmien käyttöönotto ja datan transformointi
 • ETL-orkestrointi Azuren data flow ja data factory -työkaluilla
 • Azuren konfigurointi, lukitusavaimet, AD-integraatiot, versionhallinta ja DevOps
 • Raporttien määrittely ja kehitys
 • Asiakasrajapinnassa toimiminen teknisenä neuvonantajana ja uusien toteutuksien suunnittelu

Odotamme sinulta

 • Kokemusta tietovarastointiteknologioista (esim. SQL Server, Data Lake ja Blob Storage)
 • Kokemusta datan orkestrointityökaluista (esim. data factory ja data flow)
 • Kokemusta DevOps -työtavoista (esim. Azure DevOps, Git ja Liquibase)
 • Erinomaista kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Azuren sertifikaatit ovat eduksi

Tarjoamme sinulle

 • Monipuolisen roolin, jossa pääset sekä asiakasrajapintaan konsultoimaan että toteuttamaan teknisiä ratkaisuja
 • Mahdollisuuden kehittää arvokasta asiantuntijuutta tietovarastojen ja pilvialustojen parista
 • Great Place to Work -työpaikan, jossa on mukava, rento ja toisia arvostava ilmapiiri
 • Yrityskulttuurin, jossa osaamisen kehittämiseen ja työtehtävien mielekkyyteen satsataan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 25.6.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään mahdollisimman pian, tai viimeistään elokuussa 2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Iina Rautio (iina.rautio@clevry.com, 0404875388).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

 

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 11.6.2021 - 25.6.2021
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/202504?hsLang=fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Clevry Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Clevry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä