Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

D365 Power Platform -konsultti

post_image

RekryilmoitusHaluaisitko liittyä osaksi Fellowmindin huippuosaajien tiimiä, jonka ytimessä on liiketoiminnan haasteiden yksinkertaistaminen sekä ratkaiseminen hyödyntäen viimeisimpiä Microsoftin pilviteknologioita? Etsimme kasvavaan joukkoomme kokenutta D365 Power Platform -konsulttia, jolla on hallussaan alustan monipuoliset mahdollisuudet sekä vahva halu toimia tunnettujen asiakkaidemme luottokumppanina heidän liiketoimintaprosessien digitalisoimisessa ja automatisoinnissa.

Fellowmindilla pääset työskentelemään timanttisessa porukassa, jossa vankka asiantuntemus ja hyvä tiimihenki ovat menestyksen avaimet. Olemme riittävän iso kehittymisen kannalta sekä riittävän pieni välittämisen kannalta. Olemme ylpeitä pitkään jatkuneesta ja menestyksekkäästä kumppanuudestamme Microsoftin kanssa - Fellowmind on ollut osa arvostettua ja globaalia Inner Circle -verkostoa jo vuodesta 2013. Kumppanuus takaa meille sen, että saamme ensikäden näkemyksiä Microsoftin strategiasta ja meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa Microsoftin kehitys- ja parannustyöhön, mitä asiakkaamme tarvitsevat optimoidakseen yrityksensä digitaalista muutosta ja pysyäkseen edellä kilpailussa.

Meillä pääset osaksi asiantuntevaa, kannustavaa ja matalahierarkista organisaatiota. Toimimme Suomessa yhdeksällä paikkakunnalla 500 asiantuntijan voimin. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä noin 2000. Hienoista toimistoista huolimatta meille etätyö on arkipäivää.

Mitä etsimme?

Toivomme, että ymmärrät asiakkaidemme liiketoimintaa, heidän prosessejaan sekä haluat pysyä aallonharjalla teknologiarintamalla. Hommiin pääset heti, sillä meillä on käynnissä ja starttaamassa lukuisia mielenkiintoisia asiakasprojekteja, joista uskomme sinun varmasti innostuvan. Pääset alusta asti vaikuttamaan omaan työnkuvaasi sekä kehittymismahdollisuuksiisi – kerrothan siis meille innostaako sinua enemmän alustan ja sovellusten tekninen toteutus vai haluisitko toimia vahvasti asiakasrajapinnassa osallistuen muun muassa erilaisten workshopien fasilitointiin, tarpeiden määrittelyyn, arkkitehtuuriin, ratkaisujen suunnitteluun ja myynnin avustamiseen. Sovit porukkaamme, mikäli olet tiimipelaaja, joka osaa kantaa ja ottaa vastuuta.

Me olemme erittäin kiinnostuneita kuulemaan, mitä me voisimme oppia sinulta ja miten me voisimme olla apuna sinun urakehityksessäsi!

Arvostamme

  • Teknistä tuntemusta sekä käytännön kokemusta Dynamics/Power Platform –toimitusprojekteista esimerkiksi konsulttina, kehittäjänä tai pääkäyttäjänä
  • Laajaa ymmärrystä Microsoftin stackista sekä sen hyödyntämisestä ratkaisujen luomiseen (Dynamics, Power Apps, Power Automate, Power BI, Dataverse, Azure)
  • Omaat ratkaisukeskeisen asenteen, kuuntelet liiketoiminnan tarpeita ja luot innovatiivisia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin
  • Kykyä työskenellä ja dokumentoida sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi

Miksi Fellowmind?

Oppiminen. Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittymään ja oppimaan uutta merkityksellisten asiakasprojektien parissa. Uskallamme väittää, että Fellowmindin koulutuskonseptien (Academy, MasterClass sekä NewFellows) myötä voimme tarjota sinulle alan parhaat mahdollisuudet päästä oppimaan uutta. Kuulemme myös mielellämme mitä haluaisit oppia; onko se oman osaamisen sertifiointia, osaamisen syventämistä taikka laajentamista? Uusi teknologia tai kokonaan uusi rooli tutun teknologian parissa? Me tuemme sinua tässä.

Vapaus ja Vastuu. Saat työskennellä itsenäisesti, mutta et jää ikinä yksin – sparrailu ja ajatusten jakaminen on osa työyhteisömme arkea. Tiimimme koostuu todellisista ammattilaisista, jotka taitavat myös työpäivää piristävän huumorin jalon taidon. Työyhteisömme on rento, innovatiivinen ja avulias.

Serious About Fun. Fellowmindilta saat paikan isossa kaveriporukassa! Meillä arvot eivät ole pelkkä johtoryhmän tai konsernin kasaama muodollisuus, sillä “People at Heart” toteutuu ja näkyy jokapäiväisessä tekemisessä. Tahdomme, että meillä tulet toimistolle hymyillen myöskin marraskuun harmaassa aamussa (toki työtä luonnollisesti voi tehdä etänä, mutta toivomme että saamme sinut houkuteltua lähtemään vaikkapa aamupalalle toimistollemme myös tuona ajankohtana).

Turvallinen Työyhteisö. Me teemme työtä yhdessä tiiviinä tiiminä ja toisiamme jatkuvasti kannustaen. Uskallamme avoimesti käsitellä myös niitä vaikeita asioita, joita joskus mieluummin vain lakaisisi maton alle. Meillä voit tuntea olosi turvalliseksi ja saat kehittyä omaan tahtiisi suuntaan, joka on sinulle innostava.

Kattavat Etumme. Kiinnostaisiko käydä kuukausittain tunnin hieronnassa firman piikkiin taikka hankkia työsuhdepyörä? Meillä saat perinteisen lounasedun lisäksi käyttöösi Epassi Flexin (600 €/v), jonka voi käyttää haluamallasi tavalla harrastuksiin, kulttuuriin, hammaslääkäriin tai vaikka julkiseen liikenteeseen. Toimiston rahka/välipalakaapin antimet pelastavat, kun nälkä yllättää ja kuntosalijäsenyys on kaikille halukkaille otettu. Laaja työterveyssopimus kanssa sekä Auntie -palvelu tukee ihmisten hyvinvointia ja terveyttä. Opiskelemista ja itsensä kehittämistä tuetaan opiskelurahalla sekä Academy-konseptin kautta. Etuja siis piisaa ja valikoimaa kehitetään, hyvät ideat meillä on tapana toteuttaa.

Lisätietoja Fellowmindista ja tehtävästä antaa rekrytoijamme:

Riikka Ketola, 040 610 2627, riikka.ketola@fellowmind.fi

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.fellowmindcompany.com/fi-fi/ura/hae/d365-power-platform-konsultti/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Azure
Microsoft

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
Microsoft Power Platform
Microsoft Power Apps
Microsoft Power Automate
Microsoft Dataverse

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä