Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

D365 F&O Presales Consultant / Architect

post_image

RekryilmoitusFellowmind jatkaa kasvuaan ja haemme joukkomme vahvistukseksi kokenutta kollegaa D365 F&O Presales Consultant -rooliin. Tarjoomamme Fellowmindilla on laaja ja ympärilläsi on joukko rautaisia asiantuntijoita niin asiakkuudenhallinnan, toiminnanohjauksen, sovelluskehityksen, projektinhallinnan sekä raportoinnin ja analytiikan saralta. Suurin osa Dynamics 365 -hankkeistamme sisältää enemmän kuin yhden edellä mainituista ratkaisuista, joten työssäsi pääset mukaan vaativiin asiakashankkeisiin ja osaamisesi laajenee asiakkaidemme kokonaisliiketoiminnan kattavaksi. Mahtava tilaisuus henkilölle, jolla on oikea draivi menestyä!

Meidän tehtävämme on haastaa pinttyneitä uskomuksia ja rohkaista ihmisiä, tiimejä ja organisaatioita muutokseen

Tiimimme koostuu omistautuneista eri alojen asiantuntijoista, jotka auttavat asiakkaitamme toteuttamaan parhaita käytäntöjä yli maarajojen ja ottamaan käyttöön työkaluja, jotka tekevät bisneksestä ketterää. Me emme tyydy pohtimaan muutosta vain teknisestä näkökulmasta vaan haluamme, että ratkaisujamme käyttävät ihmiset kokevat ne luonnollisena osana työtään ja ennen kaikkea ratkaisuina, jotka on tehty heitä varten. Haluamme rakentaa asiakkaillemme innovatiivisia palveluita ja ratkaisuja, jotka ovat laajennettavissa sekä joustavasti muokattavissa, sillä haluamme tehdä asiakkaidemme kanssa jatkuvaa kehitystyötä, ei vain yksittäisiä projekteja.

Hyödynnämme ajattelussamme kokonaisvaltaisesti neljää näkökulmaa huomioiden asiakkaat, työntekijät, tuotanto ja ympäristö. Tavoitteenamme on vastata asiakkaiden jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin, mahdollistaa työntekijöiden kasvu muutoksen mukana, optimoida toiminta ketterällä tavalla sekä innovoida kestävämpää tulevaisuutta. Kanssamme pääset mukaan globaaleihin hankkeisiin meille tärkeiden toimialojen parissa.

Mitä arkesi sisältää?

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa tuntemusta D365 F&O / F&SCM:n parista ja sen ympärillä olevista ratkaisuista. Aiempi presales -kokemus on eduksi, mutta tärkeintä on kyky ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa sekä kyky pystyä tarjoamaan kattavia ratkaisuehdotuksia.

Toivomme, että inspiroidut teknologiasta ja haluat pysyä ajan tasalla Microsoftin, Dynamics 365:n, kumppaniemme, toimialojemme sekä IT-alan uusista suuntauksista. Teet aktiivista työtä asiakasrajapinnassa; tunnistat, ymmärrät ja määrittelet asiakkaan tarpeita, tavoitteita, haasteita sekä suunnittelet ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaan vaatimuksia myös tulevaisuudessa.

Teknisen myynnin asiantuntijuuden sijaan rooli painottuu vahvasti konsultoivaan kumppanuuteen. Rakennat luottamusta sekä yhteistyösuhteita niin asiakkaiden suuntaan kuin Fellowmindin sisäisiin tiimeihin, kuten teknisiin asiantuntijoihin, asiakkuusjohtajiin, myyntiin ja markkinointiin. Osaat kertoa asiakkaille, kuinka he voivat kehittää liiketoimintaprosessejaan teknologian avulla, jota he eivät ehkä vielä tiedä tarvitsevansa - heidän omalla kielellään.

Olet omalla vahvuusalueellasi erilaisissa vuorovaikutustilanteissa ja pystyt asiakas- ja myyntikeskeisyydelläsi vakuuttamaan asiakkaat heidän ostopäätökseensä. Et säikähdä isommankaan yleisön edessä esiintymistä, sillä toivoisimme sinun ottavan vastuuta esimerkiksi demo -tilaisuuksista eri asiakasorganisaation tasoilla, tekniselle ja ei-tekniselle yleisölle. 

Presales -työssä työtehtävien vaihtelevuus ja tietynlainen epävarmuus on aina läsnä - osaat kääntää tämän omaksi vahvuudeksesi ja näet kääntöpuolena tehtävien joustavuuden sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi. Ei huolta, että jäisit jumiin samoihin ympäristöihin tai projekteihin, sillä tarjoamamme digitaaliset ratkaisut ovat räätälöityjä. Sen sijaan pääset jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta.

Roolimme ovat muokattavissa vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan ja tehtävä voi jakautua esimerkiksi presales konsultin rooliin keskittyen demojen rakentamiseen ja yksittäisten osa-alueiden suunnitteluun tai arkkitehtuuriin, jossa otat vastuuta kokonaiskuvan rakentamisesta. 

Miksi Fellowmind? 

Me Fellowmindilla haluamme haastaa pinttyneitä uskomuksia ja kannustammekin kollegoitamme kuuntelemaan, saamaan äänensä kuuluviin ja jakamaan erilaisia näkökulmia. Tutkimme yhdessä mieleen juolahtavia ideoita ja ravistelemme perinteisiä tapoja tehdä asioita.

Uskomme vastuuseen ja vapauteen; kukin on vastuussa omasta työstään ja pääsee toteuttamaan sitä parhaaksi katsomallaan tavalla. oma tiimisi on kuitenkin aina tukenasi. Etätyö on tietenkin täysin ok – keskimäärin hybridimallilaiset käyvät toimistolla parina päivänä viikossa. Voit työskennellä siis joko kotitoimistolta käsin tai millä tahansa toimistollamme, jotka löytyvät Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Lahdesta, Vaasasta, Seinäjoelta, Kuopiosta, Jyväskylästä sekä Oulusta.

Ihmiset ovat tekemisemme ytimessä ja satsaamme paljon ihmisten hyvinvointiin ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Haastavien ja vaihtelevien hankkeiden lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua Fellowmind Academyn parissa tai voit halutessasi suorittaa erilaisia sertifikaatteja. Tavoitteemme on, että marraskuisena maanantaiaamuna töihin tulo ei nosta ahdistuksen tai ärsytyksen tuntemuksia, sillä työn ja vapaa-ajan suhteen täytyy olla kuosissa ja työn mukavaa.


Kiinnostuitko keskustelemaan kanssamme lisää?

Aloituksen suhteen olemme hyvin joustavia ja toivoisimmekin saavamme sinut mukaan porukkaan syksyllä 2023. Voit lähettää meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn -profiilisi yhteystietojen kera. Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://career.fellowmind.fi/jobs/2832154-d365-f-o-presales-consultant-architect
Yhteydenotto: riikka.ketola@fellowmind.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft D365
Dynamics 365
Dynamics 365 for Finance and Operations

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä