Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

D365 CE -konsultti

post_image

RekryilmoitusEtsimme kasvumme tueksi ja alkaviin mielenkiintoisiin hankkeisiin kokenutta konsulttia työskentelemään Dynamics 365 CE ratkaisujen parissa. Fellowmindilla pääset osaksi asiantuntevaa, kannustavaa ja matalahierarkista organisaatiota. Toimimme Suomessa yhdeksällä paikkakunnalla 500 asiantuntijan voimin. Pohjois-Euroopassa meitä on yhteensä noion 2000. Hienoista toimistoista huolimatta meille etätyö on arkipäivää.

Miltä arkesi näyttää?

Sinun arkesi muodostuu monenlaisista mielenkiintoisista haasteista, jotka tietysti räätälöidään sinun osaamisesi mukaan. Arjessa erilaisten workshopien fasilitointi, tarpeiden määrittely, arkkitehtuurikuvien luominen, myynnin auttaminen ja ratkaisujen rakentaminen ovat tyypillisiä konsultin tehtäviä. Merkittävä osa asiakkaistamme ovat globaaleja toimijoita, joten englanniksi kommunikointi on myös arkea, mutta sitä ei tarvitse jännittää.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta Dynamics 365 CE toimitusprojekteista. Sillä ei ole väliä, oletko ollut aiemmin asiakkaan puolella vai kumppanin puolella. Halu oppia ja kehittää omaa ammattitaitoa ovat meidän konsulteille yleensä todella tärkeitä ja sitä haluamme myös tukea. Tässä roolissa teknologinen osaaminen on tärkeää, mutta ihan yhtä lailla arvostamme liiketoimintaymmärrystä ja muita osaamista, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään.

Fellowmind on riittävän iso kehittymisen kannalta, mutta riittävän pieni välittämisen kannalta. Kuulumme Microsoftin Inner Circleen, joten suhteet päämieheen ovat läheiset. Meidän kanssa pääset mukaan globaaleihin hankkeisiin meille tärkeiden toimialojen parissa. Sen lisäksi, että pääset oppimaan oman tiimin kollegoilta, pääset varmasti mielenkiintoisiin keskusteluihin esimerkiksi meidän ERP, data ja Power Platform asiantuntijoiden kanssa. Me olemme erittäin kiinnostuneita kuulemaan, mitä me voisimme oppia sinulta ja miten me voisimme olla apuna sinun urakehityksessäsi.

Miksi Fellowmind?

Oppiminen. Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittymään ja oppimaan uutta merkityksellisten asiakasprojektien parissa. Uskallamme väittää, että Fellowmindin koulutuskonseptien (Academy, MasterClass sekä NewFellows) myötä voimme tarjota sinulle alan parhaat mahdollisuudet päästä oppimaan uutta. Kuulemme myös mielellämme mitä haluaisit oppia; onko se oman osaamisen sertifiointia, osaamisen syventämistä taikka laajentamista? Uusi teknologia tai kokonaan uusi rooli tutun teknologian parissa? Me tuemme sinua tässä.

Vapaus ja Vastuu. Saat työskennellä itsenäisesti, mutta et jää ikinä yksin – sparrailu ja ajatusten jakaminen on osa työyhteisömme arkea. Tiimimme koostuu todellisista ammattilaisista, jotka taitavat myös työpäivää piristävän huumorin jalon taidon. Työyhteisömme on rento, innovatiivinen ja avulias. 

Serious About Fun. Fellowmindilta saat paikan isossa kaveriporukassa! Meillä arvot eivät ole pelkkä johtoryhmän tai konsernin kasaama muodollisuus, sillä “People at Heart” toteutuu ja näkyy jokapäiväisessä tekemisessä. Tahdomme, että meillä tulet toimistolle hymyillen myöskin marraskuun harmaassa aamussa (toki työtä luonnollisesti voi tehdä etänä, mutta toivomme että saamme sinut houkuteltua lähtemään vaikkapa aamupalalle toimistollemme myös tuona ajankohtana).

Turvallinen Työyhteisö. Me teemme työtä yhdessä tiiviinä tiiminä ja toisiamme jatkuvasti kannustaen. Uskallamme avoimesti käsitellä myös niitä vaikeita asioita, joita joskus mieluummin vain lakaisisi maton alle. Meillä voit tuntea olosi turvalliseksi ja saat kehittyä omaan tahtiisi suuntaan, joka on sinulle innostava.

Kattavat Etumme. Kiinnostaisiko käydä kuukausittain tunnin hieronnassa firman piikkiin taikka hankkia työsuhdepyörä? Meillä saat perinteisen lounasedun lisäksi käyttöösi Epassi Flexin (600 €/v), jonka voi käyttää haluamallasi tavalla harrastuksiin, kulttuuriin, hammaslääkäriin tai vaikka julkiseen liikenteeseen. Toimiston rahka/välipalakaapin antimet pelastavat, kun nälkä yllättää ja kuntosalijäsenyys on kaikille halukkaille otettu. Laaja työterveyssopimus kanssa sekä Auntie -palvelu tukee ihmisten hyvinvointia ja terveyttä. Opiskelemista ja itsensä kehittämistä tuetaan opiskelurahalla sekä Academy-konseptin kautta. Etuja siis piisaa ja valikoimaa kehitetään, hyvät ideat meillä on tapana toteuttaa.

Lisätietoja Fellowmindista ja tehtävästä antaa rekrytoijamme:

Arttu Töyry, 040 663 4043, arttu.toyry (a) fellowmind.fi

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.fellowmindcompany.com/fi-fi/ura/hae/d365-ce-konsultti/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Projektinhallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Dynamics 365
Microsoft Dynamics CRM

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä