Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cyber Security Specialist (M365)

post_image

RekryilmoitusInspiroidutko ketterän, korkealaatuisen ja monipuolisen kyberturvapalvelun tuottamisesta asiakkaille? Oletko myyttisillä M365 tai Azure Sentinel -taidoilla varustettu Microsoft-osaaja, jonka sydämessä sykkii tietoturvalla muurattu sydän?

Vastasitko kyllä? Hienoa, sillä haussamme on nyt

M365 Security Specialist

vahvistamaan tiimiämme. 

Tehtävässä pääset vastaamaan M365-teknologioiden tietoturvakokonaisuuksien käyttöönotosta, konfiguroinnista ja kovettamisesta sekä osallistumaan Security Workshop -kehitystyöpajoihimme. Työpajoissa pääset kehittämään asiakkaan M365-ympäristöä turvallisemmaksi sekä pilotoimaan jatkuvasti uusia tietoturvaominaisuuksia ja -kyvykkyyksiä.

Tehtävässä menestyäksesi työkalupakkisi sisältää: 

  • Kokemusta M365 E5 Security tai E5-lisenssien tietoturvatoiminnallisuuksien käyttöönotosta ja hallinnasta
  • Osaamista Azure Sentinel -lokilähteiden ja Azure AD -identiteetin hallinnasta ja ylläpidosta
  • Microsoft-infrastruktuurien tuntemusta

Eduksesi ovat myös osaaminen API-rajapinnasta, Skriptauksesta ja Powershellistä. Olet uskalias ja innoissasi asiakasrajapinnassa toimimisesta sekä jatkuvasti kehittämässä omaa osaamistasi. Tunnet paloa tietoturvaan ja ympäristöjen parempaan turvaamiseen. Pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä CSOC sekä jatkuvien tietoturvapalveluiden osastojen kanssa ja tekemään töitä moderneilla teknologioilla ja kannustava tiimi tukenasi. 

Miksi Cinia? 

  • Kuuntelemme sinua ja toiveitasi – Työntekijöiden hyvinvointi ja motivoivat tehtävät ovat edellytys laadukkaaseen tulokseen
  • AAA – Ammatillinen, auttava ja arvostava kulttuuri ja koti
  • Helpotamme arkeasi – Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa sekä joustamme tarvittaessa näiden yhteen sovittamiseksi 
  • Haluamme sinun kehittyvän – Satsaamme kehittäjien osaamiseen mm. tukemalla kouluttautumista ja järjestelmällä säännöllisiä tech-iltoja

Tule mukaan luomaan Cinian tarinaa! 

Haluamme sinut juuri omana itsenäsi vahvistamaan ammattitaitoista joukkoamme! Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteista, teknologiapinosta sekä tulevaisuuden haaveista työuralla. Meillä saat työstäsi hyvän korvauksen ja voit nauttia hyvästä seurasta työn ohella, vaikka harrastekerhojen parissa.

Työkulttuurissamme on tärkeää ja etuihimme kuuluu:

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää! 

Helppo haku: Jätä yhteystietosi sekä CV:si ja hae paikkaa 3.6. mennessä! Toimithan nopeasti, sillä luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä jo ennen hakuajan päättymistä.

Tehtävässä voi toimia hybridimallisesti mistä päin Suomea tahansa etänä, lähityössä tietoturvapalvelumme keskuksesta Espoosta. Työkielinä ovat suomi ja englanti.

Tehtävään valittavalle tehdään perusmuotoine turvallisuusselvitys. 

Yhteyshenkilöt

Ari Rantala

Head of Production and Services

044 336 3374

ari.rantala@cinia.fi

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 3.5.2022 - 3.6.2022
Sijainti: Espoo
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat-2?rmpage=job&rmjob=99
Yhteydenotto: etunimi.sukunimi@cinia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä