Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cyber Security Specialist (M365)

post_image

RekryilmoitusOptimesysin Microsoft-tietoturvaosasto etsii uutta M365 osaajaa nimikeellä Cyber Security Specialist. OptimeSys Services Oy on tietoturvaan erikoistunut IT-alan yritys, joka on nykyisin osa Cinia-konsernia.

Oletko myyttisillä M365 / Azure Sentinel taidoilla varustettu Microsoft-osaaja, jonka sydämessä sykkii tietoturvalla muurattu sydän? Jos näin pääsi käymään, luethan pidemmälle.

What we want!

Tuotamme asiakkaillemme korkealaatuista M365 E5 -lisensseihin perustuvaa kyberturvapalvelua ketterästi ja monipuolisesti. Palvelun päivittäinen operointi tapahtuu Cyber Security Operation Center -valvomotoimintamme kautta, jonka kanssa tulet tekemään tiivistä yhteistyötä. Auki olevaan positioon haemme henkilöä, joka vastaa M365 teknologioiden tietoturvakokonaisuuksien käyttöönotosta, konfiguroinnista, kovettamisesta sekä osallistuu kvartaaleittain järjestettäviin Security Workshop -kehitystyöpajoihin. Työpajoissa pääset kehittämään asiakkaan M365-ympäristöä turvallisemmaksi sekä pilotoimaan jatkuvasti uusia tietoturvaominaisuuksia sekä kyvykkyyksiä.

Etsimme henkilöä joka pystyy toimimaan asiakasrajapinnassa, ei pelkää haasteita sekä on halukas kehittämään jatkuvasti omaa osaamistaan. Sinulla tulisi olla jo muutaman vuoden kokemus M365 E5 Security tai E5-lisenssien tietoturvatoiminnallisuuksien käyttöönotosta ja hallinnasta. Eduksi katsomme myös Azure- ja etenkin Azure Sentinel -osaamisen.

Arvostamme etenkin seuraavia:

 • M365 E5 tietoturvakokonaisuuden osaaminen ja hallinta: Defender for endpoints, CAS, AIP, Defender for O365, Defender for Identity jne.
 • Azure Sentinel -lokilähteiden hallintaa ja ylläpitoa
 • Azure AD -identiteetin hallintaa
 • Microsoft-infrastruktuurien osaamista
 • Aitoa paloa tietoturvaan ja asiakkaiden ympäristöjen parempaan turvaamiseen.

 Seuraavat ovat plussaa mutta ei pakollisia:

 • API-rajapinta osaaminen
 • Skriptaus ja Powershell osaaminen

What you get!

Pääset tiimiin, jossa kaveria tuetaan ja kouluttautumiseen kannustetaan. Pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä CSOC sekä jatkuvien tietoturvapalveluiden osastojen kanssa sekä luomaan asiakkaalle turvallisempaa toimintaympäristöä moderneilla teknologioilla. Työvälineesi voit valita itse, tärkeintä meille on taata sinulle parhaat lähtökohdat onnistua. Työtä ei mitata kauan perse on kulunut penkissä, vaan mitä olet saanut aikaan - mangustin joustavuus kuuluu sanavarastoomme.

Etuihin kuuluu muun muassa:

 • Liikunta ja kulttuurisetelit 400€/vuosi ilman omavastuuta
 • Työsuhdepyöräetu
 • Kattavat koulutus- ja sertifiointimahdollisuudet
 • Yhteiset tapahtumat (vaikka hakkeri-ilta jossa pizza maistuu ja cola kuohuu)
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Mahtava ja toisia tukeva porukka!

Voit toimia paikkariippumattomasti mistä päin Suomea tahansa, mutta tietoturvapalvelumme ovat keskittyneet pääkaupunkiseudulle Espoon konttorille.

What you get!

Tehtävään valittavalle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Huomioithan että työkielenä on suomi ja englanti.

Kiinnostuitko?

Mitä vielä odotat? Lähetä hakemus palkkatoiveinesi tulemaan! Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Mikäli haluat tietää lisää tehtävästä ennen hakemista, niin Ari Rantala vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse (044 336 3374).

Cinia yrityksenä

Cinia tuo digitaalisuuden kaikkien ulottuville tarjoamalla turvalliset tietoverkot, rakentamalla tehokkaat yhteydet, toteuttamalla ohjelmistot ja suojaamalla kriittisiltä uhkilta. Tehtävänämme on parantaa Suomen kilpailukykyä, kansainvälisyyttä ja turvallista digiliikennettä toteuttamalla tulevaisuuden ratkaisuja.

Toimintamme perustana on vankka kokemus ja osaaminen, joka mahdollistaa tietoverkkojen, ohjelmistojen ja kyberturvallisuuden yhdistämisen räätälöidyksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on parantaa liiketoiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta, sekä mahdollistaa uusia toimintatapoja - ja mielenrauhan. Olemme näkymättömissä, mutta kaikkialla. Meitä on jo noin 400 ja toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Me mahdollistamme asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan digitaaliset menestystarinat.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 4.10.2021 - 31.10.2021
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Voit toimia paikkariippumattomasti mistä päin Suomea tahansa, mutta tietoturvapalvelumme ovat keskittyneet pääkaupunkiseudulle Espoon konttorille.
Linkki: https://www.cinia.fi/ura
Yhteydenotto: ari.rantala@cinia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Teknologia

Azure
Microsoft

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä