Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cyber Security Specialist

post_image

RekryilmoitusEtsimme nyt uudistettuun CSOC (Cyber Security Operations Center) -valvomotiimiimme tietoturva-asiantuntijoita.

Jos et pelkää haasteita ja haluat kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi, tämä paikka sopii sinulle! Haemme porukkaamme ensisijaisesti kavereita, joilla on jo aiempaa osaamista tietoturvasta ja aitoa paloa ratkoa tietoturvaan liittyviä ongelmia. Meillä ei jäkitetä korkeassa polviasennossa, vaan työt hoidetaan rennosti, mutta varmasti. Jokainen saa olla oma itsensä ja samalla tärkeä osa tiimiä. Meillä ratkaisee asenne, osaaminen ja halu oppia uutta.

Tässä tehtävässä pääset:

 • havainnoimaan tietoturvapoikkeamia, torjumaan uhkia sekä tekemään dokumentointia ja raportointia
 • korjaamaan tietoturvaongelmia sekä analysoimaan ja tekemään mahdollisia muutoksia havaintojen perusteella
 • työskentelemään osana osaavaa CSOC-tiimiä
 • toimimaan tarvittaessa asiakasrajapinnassa.

Asiakkaamme toimivat laajasti eri toimialoilla sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Monilla asiakkaistamme on kriittisen tärkeä rooli siinä, että yhteiskunnan pyörät pyörivät.

Toivomme, että ainakin jotkut näistä alueista on sinulle tuttuja:

 • tietoturvatyökalut ja -konseptit
 • SIEM-, XDR- ja SOAR-teknologiat, Trend Micro, Microsoft-ympäristöt
 • pilven tietoturva (Azure, AWS, Google)
 • ymmärrys IT-infraan ja tietojärjestelmiin kohdistuvista uhista.

Arvostamme myös kykyä ja halua kehittyä ja olla tärkeänä osana kasvavaa asiantuntijaorganisaatiota. Tehtävässä ovat hyödyksi myös analyyttinen asenne, ongelmanratkaisu- ja tiimityötaidot sekä sujuva englannin kielen taito.

Miksi Cinia? 

 • Olemme sopivan kokoinen työpaikka – sopivan ketterä, mutta kuitenkin niin iso, että sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä.
 • Kuuntelemme sinua ja toiveitasi – cinialaisten hyvinvointi ja motivoivat tehtävät ovat avain laadukkaaseen tulokseen.
 • Helpotamme arkeasi – arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa sekä joustamme tarvittaessa näiden yhteen sovittamiseksi.

Tarjoamme sinulle

Saat jatkuvaa koulutusta ja tukea ammatilliseen kehittymiseesi sekä vakituisen työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Pääset osaksi rentoa ja mukavaa työporukkaa, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ja aherrus palkitaan. Luotamme siihen, että fiksut ja osaavat ihmiset tietävät, mitä tehdä, joten meillä ei hengitetä työntekijöiden niskaan.

Tarjoamme monipuolisen ja kattavan työsuhde-etujen paketin, jota kehitämme yhdessä cinialaisten kanssa. Kyberpalveluiden tekeminen on keskittynyt Espoon konttorillemme, mutta voit tarvittaessa työskennellä myös joustavasti etänä. Työ ajoittuu klo 8 - 18 välille.

Jos haluat kurkata, millaista meillä on olla töissä, voit tutustua Jouniin, joka toimii kyberturva-arkkitehtina Cinialla tai lukea lisää Christopherin ensimmäisestä vuodesta CSOS-analyytikkona. Tutustu myös siihen, millaista on työskennellä Cinian CSOC-ympäristössä.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää!

Lähetä hakemuksesi viimeistään perjantaina 28.1. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa hakea niin pian kuin mahdollista. CSOC-tiimin vetäjä Eetu Halmela kertoo tehtävästä mielellään lisää, puh. 040 188 0530.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

 

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 13.1.2022 - 28.1.2022
Sijainti: Espoo
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat-2?rmpage=job&rmjob=69

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Tietoturva

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Google
Microsoft

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä