Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cyber Security Analyst

post_image

RekryilmoitusOletko tietoturvan ammattilainen tai haluatko kehittyä sellaiseksi? Meillä on jatkuvasti silmät avoinna uusille kyvyille. Ehkä sinä voisit olla uusi tiimimme jäsen!

Etsimme nyt uudistettuun CSOC (Cyber Security Operations Center)-valvomotiimiimme uusia tietoturva-analyytikkoja.

Haemme porukkaamme ensisijaisesti kavereita, joilla on aitoa kiinnostusta ja paloa tietoturvaan, ja joihin sopivat myös sanat ”hyvä tyyppi” ja ”innokas oppija”. Voit olla juuri koulusi päättävä tai vähän työkokemustakin omaava tulevaisuuden kybersoturi! Meillä ei jäkitetä korkeassa polviasennossa, vaan työt hoidetaan rennosti, mutta varmasti. Tarjoamme loistavat kehittymismahdollisuudet ja pääset etenemään vaativimpiin tehtäviin osaamisesi karttuessa.

Tehtävä sisältää:

 • Tietoturvapoikkeamien havainnointia, uhkien torjuntaa sekä dokumentointia ja raportointia
 • Tietoturvaongelmien korjausta, analysointia ja mahdollisia muutoksia havaintojen perusteella
 • Työskentelyä CSOC-tiimissä 
 • Toimimista tarvittaessa asiakasrajapinnassa

Alkuvaiheessa työ ajoittuu klo 8 - 18 välille. Perehtymisjakson jälkeen töitä tehdään osana ympäri vuorokauden pyörivää tietoturvavalvomon toimintaa 12 tunnin vuoroissa vuorokierron mukaisesti, myös viikonloppuisin.

Lue lisää siitä, millaista on työskennellä Cinian CSOC-ympäristössä.

Toivomme, että sinulla on

 • Kiinnostusta tietoturvatuotteisiin ja tietoturvan ajankohtaisiin asioihin
 • Polttavaa janoa oppia hallitsemaan SIEM-, XDR- ja SOAR-teknologiat
 • Ymmärrystä IT-infraan ja tietojärjestelmiin kohdistuvista uhista
 • Halua kehittyä ja olla tärkeänä osana kasvavaa asiantuntijaorganisaatiota
 • Analyyttistä asennetta ja tiimityötaitoja
 • Sujuva englannin kielen taito
 • Valmiutta vuorotyöhön

Arvostamme, jos sinulla on harrastuneisuutta esim. CTF-kisojen kautta tai jos mahdollisesti osaat jo jotakin SIEM-teknologiaa. Jos Microsoftin pilvituotteet ovat sinulle entuudestaan tuttuja, niin sekin on plussaa.

Tarjoamme sinulle

Saat jatkuvaa koulutusta ja tukea ammatilliseen kehittymiseesi sekä vakituisen työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Pääset osaksi rentoa ja mukavaa työporukkaa, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ja aherrus palkitaan. Luotamme siihen, että fiksut ja osaavat ihmiset tietävät, mitä tehdä, joten meillä ei hengitetä työntekijöiden niskaan. Työpaikkasi sijaitsee Espoon toimistollamme Mankkaalla.

Tutustu tarkemmin Cinian työsuhde-etuihin.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 5.12. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa hakea niin pian kuin mahdollista. Eetu Halmela kertoo tehtävästä mielellään lisää, puh. 040 188 0530. Eetulle voit soittaa ke 17.11. klo 15 - 16, ke 24.11. klo 15 - 16 tai ke 1.12. klo 15 - 16.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

 

Cinia yrityksenä

Cinia tuo digitaalisuuden kaikkien ulottuville tarjoamalla turvalliset tietoverkot, rakentamalla tehokkaat yhteydet, toteuttamalla ohjelmistot ja suojaamalla kriittisiltä uhkilta. Toimitamme maailmanluokan kyberturvaratkaisut yksittäisinä tuotteina tai useita eri teknologioita yhdistävinä palvelukokonaisuuksina.

Cinialaisia on jo noin 400 ja toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Me mahdollistamme asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan digitaaliset menestystarinat. 

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 17.11.2021 - 5.12.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=p57

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Omat tagit

SIEM
CSOC
SOC

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä