Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Customer Experience (CX) -asiantuntija

RekryilmoitusToimintamme laajenee ja tarvitsemme sinut tukipilariksi tälle kasvulle! Haemme tiimiimme asiakaskokemuksen ammattilaisia suunnittelemaan, kehittämään ja optimoimaan asiakkaidemme palveluista vieläkin parempia. Pääset kehittämään asioita laaja-alaisesti, sillä onhan asiakkaitamme sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Meillä on tarjolla useampia eri rooleja sen mukaan, mitä osaat tai mihin mieltymyksesi kohdistuvat. Myöhemmin alla listattuna niistä osa. Ethän kuitenkaan hätkähdä, jos mieleistäsi roolia ei listalta löydy – haluamme silti tutustua sinuun. Siispä kerro meille, täyttämällä tietosi hakulomakkeelle nettisivuillamme, millaiseen rooliin sinulla olisi meille annettavaa.

Mitä CX meillä käytännössä tarkoittaa?

CX-liiketoiminta meillä Ambientilla käsittää joukon asiantuntijoita, jotka auttavat asiakkaitamme toteuttamaan digitaalista murrosta. Olemme siis digitaalisen kaupankäynnin, myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun näkemyksellinen uudistaja, joka auttaa yrityksiä parantamaan asiakashankintaa ja -uskollisuutta sekä optimoimaan näihin liittyviä prosesseja, tietojärjestelmiä ja palveluita. Asiantuntemukseemme luottavat esimerkiksi A-Katsastus, Autoverkkokauppa, Elenia, Foodstock, Halonen Carlson, HSY, Kekäle, Meyer, Savonlinja sekä Suomen Palloliitto.

Näihin ja muihin kiinnostaviin caseihimme pääset tutustumaan lisää täältä.

Millaisia tehtäviä meillä sitten on tarjolla? 

Roolisi voi olla esimerkiksi:

 • CX-arkkitehtina
 • Koodaavana arkkitehtina
 • CX-ratkaisukonsulttina
 • Kaupallisen tuotetiedon hallinnan (Product Information Management) asiantuntijana
 • Liiketoimintamuotoilija tai Retail-puolen parhaat käytännöt tuntevana UX/UI-suunnittelijana
 • Teknisen palvelukehityksen asiantuntijana
 • Martech-konsulttina

Miksi juuri meille?

Monestakin syystä! Sen lisäksi, että meillä pääsee nauttimaan tiiviin yhteisön yhteenkuuluvuudesta pääset mukaan merkitykselliseen rooliin asiakkaiden menestystä varmistamaan. Hyppäät mukaan kokeneeseen, toisiaan tsemppaavaan CX-liiketoiminnan tiimiin laajentamaan ja jakamaan osaamistasi sekä ravistelemaan tottuja toimintamallejamme.

Kilpailukykyisen palkan ja huumorintajuisten kollegoiden lisäksi kaupan päälle tulee toki muutakin:

 • Täysi lounasetu ilman omavastuuta
 • Liikunta- ja kulttuurietu kahdesti vuodessa
 • Erittäin kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Ilmainen lakimiespalvelu
 • Mahdollisuus työsuhdepyörään
 • Vapaa etätyökulttuuri

Arvostamme sitä, että elämässä on muutakin kuin työ ja haluamme antaa tilaa sen toteutumiselle. Jos tuntuu siltä, että lenkki, imurointi tai vaikka leffahetki keskellä päivää rytmittää tekemistäsi sopivalla tavalla, olet vapaa muotoilemaan päiväsi sen mukaan. Voit myös vapaasti valita mistä työskentelet.

Ja mitä työkavereihin tulee – they rock! Käy ihmeessä tutustumassa tuleviin työkavereihisi MattiinSamiin ja Kalleen alta.

Matti: ”Päivittäiseen työhöni kuuluu pääasiassa verkkokauppojen teknisten ratkaisujen suunnittelua ja niiden toteuttamista. Tällä hetkellä työpöydälläni on integraatio verkkokaupan ja ERP-järjestelmän välillä. Ratkaisu perustuu AWS:n serverless -teknologiaan. Toimimme samassa tiimissä asiakkaan kanssa ja keskustelemme päivittäin.”

Sami: ”Työni vaihtelee uusien toteutusprojektien vetämisestä konsultointiluonteiseen palveluiden jatkuvaan kehittämiseen. Mietin asiakkaiden kanssa hyvin konkreettisella tasolla kuinka heidän palveluitaan voisi parantaa ja millä tavalla parannukset olisi paras tehdä. Seuraan toteutusprojektien sprinttien edistymistä ja autan parhaani mukaan tiimiä saavuttamaan tavoitteet. Saan tehdä töitä osaavien asiantuntijoiden kanssa joten minun ei tarvitse osata kaikkea itse, vaan tukea on tarjolla eri osa-alueille. Toimialueemme kehittyy kovalla vauhdilla, joten pääsen oppimaan uusia asioita koko ajan.”

Kalle: ”Työskenten tiiviisti asiakkaan avainhenkilöiden kanssa tunnistaen asiakaskokemuksen ja liiketoiminta-arvon digitaalisia mahdollistajia. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa tuotamme teknologian reunaehdot ja asiakkaan tilanteen huomioivan etenemissuunitelman ja tavoitteita kuvaavat lopputulemat. Päivittäisiin työtehtäviini kuuluu asiakastapaamisten ja työpajojen lisäksi myös meidän Advisory & Design kompetenssin ja tarjoomien kehittäminen. Osallistun tarjousten tekoon ja myyntityöhön, varmistaen että liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen tulokulmat huomioidaan asiakasdialogissamme.”

Voit myös tutustua muihin potentiaalisiin kollegoihin niin videoiden kuin uratarinoiden kautta urasivuillamme. Joukostamme löytyy mm. roller derbyilijöitätähtikuvaajiapolkujuoksijoitalautapelaajia, motoristeja, frisbeegolfaajia, sulkapalloilijoita, baletti- ja oopperaharrastajia ja huh, monia monia muita – onhan meitä jo yli 200.

Tutustu ihmeessä myös sosiaalisen median kanaviimme:

_______________________________________

Ambientia, The Future Creation Company, on liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritys.

Yhdistämällä ihmisymmärryksen, liiketoiminnan ja teknologian luomme asiakkaalle pysyvät ja konkreettiset edellytykset menestyä tulevaisuudessa. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 20,9 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 200 työntekijää. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa, Joensuussa ja Tallinnassa. Ambientia on perustettu vuonna 1996.

Pinterest
Ambientia logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Koko Suomi
Linkki: https://www.ambientia.fi/tyopaikat/customer-experience-cx-asiantuntija/
Yhteydenotto: jobs@ambientia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Ambientia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Magento

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä