Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud Specialist

RekryilmoitusCGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Haemme Cloud Platform Operations-tiimiin lisää julkipilviosaajia. Asiakkaidemme siirtäessä palveluitaan pilvialustoille haluamme pystyä palvelemaan heitä entistä paremmin. Tarjoamme asiakkaillemme laajasti eritasoisia pilven tukipalveluita, migroimme ympäristöjä pilveen, sekä autamme pilven kokonaishallinnassa. Vastuullamme on eri kokoisia ja eri pilvialustojen päälle rakennettuja ympäristöjä. Tehtävänäsi on tukea asiakkaitamme aina ympäristön suunnittelusta, toteutukseen ja operointiin. Tiimin tehtäväkirjo onkin varsin monipuolinen.

Vastuullamme on AWS-, Azure ja GCP:n päälle rakennettuja ympäristöjä, joten oma ammatillinen kehittymisesi voi halutessasi laajentua useisiin pilviteknologioihin. Työnkuva on enimmäkseen infra-lähtöistä julkipilven hallintaa, mutta tiimiin vahvistuksesi etsimme porukkaamme laaja-alaista pilviosaamista, erityisesti Azuren ja AWS:n parista!

Tulet vastaamaan pilviympäristöjen suunnittelusta, laitat tekemäsi suunnitelmat toteutukseen, sekä toimit osana asiantuntijatiimiä ympäristöjen valvonnan ja mahdollisten ongelmanselvitysten kanssa. Asiantuntijamme osallistuvat sekä palvelutuotantoon, mutta aktiivisesti myös eri kokoisiin kehitys- ja käyttöönottoprojekteihin. Cloud-tiimissä on tällä hetkellä n.15 asiantuntijaa, ja tulisit osaksi monimuotoista, itseohjautuvaa tiimiä. Kuulumme myös osaksi Cyber-organisaatiota, ja teemmekin vahvaa yhteistyötä tietoturvan parissa koko organisaation voimin.

Työskentelypaikkasi on Pitäjänmäellä, Helsingissä, mutta tällä hetkellä työt tehdään vahvasti etätöinä.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Onnistu kanssamme

Teknisen osaamisen kanssa olet sinut ainakin alla mainittujen tehtävien kanssa:

•Suunnittelet ja hallinnoit kompleksisia IaaS- ja PaaS-julkipilviympäristöjä

•Otat käyttöön, konfiguroit ja operoit julkipilviresursseja

•Osaat vähintään perusteet julkipilvi-identiteetinhallinnasta

•Pystyt konsultoimaan julkipilvestä, sen tuomista eduista, ja julkipilven tietoturvasta

•Osaat skriptata ja sinulla on kokemusta pilviautomaatiosta

•Sinulta löytyy jonkin verran kokemusta julkipilven konttiteknologioista

Etua sinulle on myös pilvi-sertifioinneista, mutta ei huolta jos niitä ei vielä ole kertynyt! Cloudeamus-ohjelmamme kautta koulutamme membereitämme esim. AWS-, Azure- ja GCP-sertteihin.

Kommunikoit luontevasti niin suomeksi kuin englanniksi ja sinulta löytyy soveltuva opintotausta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Kari Lehtonen, 040-485-4303.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 20.06.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 19.5.2021 - 20.6.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/XWeb.asp?NTKN=c&clid=21001&Page=JobDetails&Jobid=J0421-0964&BRID=819458&lang=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Teknologia

Amazon Web Services
Azure

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä