Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud / DevOps Engineer

post_image

RekryilmoitusCinian ohjelmistoratkaisut kasvaa vauhdilla. Työllistämme jo noin 200 ohjelmistoalan ammattilaista eri rooleissa Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella. Liity joukkoomme rakentamaan tulevaisuuden kestäviä hyötytalouden digitaalisia palveluita ja sovelluksia!

Tarjoamme softaosaajille tehtäviä työyhteisössä, jossa yhdistyy palveluyhtiön ja pitkäjänteisen tuotekehittämisen parhaat puolet: Työskentelemme ohjelmistohankkeissa tiimeinä, omalta toimistoltamme ja tuottaen asiakkaillemme ohjelmistosovelluksia perustuen omaan näkemykseemme ja vahvaan tekniseen osaamiseen.

Asiakkuutemme ovat pitkiä ja tarjoavat stabiilisuutta ja jatkuvuutta, kuitenkin myös mahdollisuuksia työtehtävien vaihtamiseen sekä roolin suuntaamiseen omien mielenkiinnon kohteiden mukaan (tutustu asiakastarinoihimme). Kun rakennat uraasi Cinialla, sinulla on mahdollisuus saada kokemusta useiden eri alojen järjestelmäkehityksestä ja kasvattaa osaamispääomaasi laajasti.

Cinialla asiantuntijat pääsevät vaikuttamaan omaan työhönsä ja haastamaan itseään kaikilla moderniin softakehitykseen liittyvillä osa-alueilla: Ihmisten tarpeiden ja vuorovaikutuksen ymmärtämisen, liiketoiminnan ja arvon tuottamisen sekä teknisten ratkaisujen näkökulmista.

Pidämme tärkeänä ketterän kehityksen prosessin vaalimista ja jatkuvaa parantamista, joiden avulla teemme arjen työskentelystä sujuvaa, palveluistamme tuottavia ja joilla varmistetaan tuotosten korkea tekninen laatu ja tietoturvallisuus. Pidämme osaajistamme hyvää huolta ja uskomme, että tyytyväiset työntekijät ovat korkean asiakastyytyväisyytemme perusta.

Cloud & Devops Engineer (Helsinki / Jyväskylä)

 • Tehtäväsi on tukea sovelluskehitystiimejä asiakasprojekteissa ja vastata niissä tarvittavien pilviympäristöjen pystytyksestä, hallinnoinnista ja konfiguroinnista.
 • Rakennat CI/CD-automaatiota ja huolehdit että tiimillä on käytettävissään heidän kehitystyössä tarvitsemat työkalut.
 • Osallistut tuotannossa olevien sovellusten sekä pilviympäristöjen ylläpitoon ja jatkokehitykseen.
 • Tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta moderneista julkaisuautomaatiotyökaluista sekä käytännön kokemusta sovellusten tuotantoon viemisestä joko AWS- tai Azure-julkipilveen.

Eduksi katsomme kaiken muun taustan ja osaamisen sovelluskehityksestä, testauksesta tai tietoturvasta. Arvostamme erityisesti kyvykkyyttä pilviympäristöjen suorituskyvyn ja kustannusten optimointiin sekä kiinnostusta toimintatapojen parantamiseen ja niiden jalkauttamiseen mahdollisimman laajasti eri kehitystiimien hyödyksi.

Miksi meille?

Cinian Ohjelmistoratkaisut -yksikössä pääset osaksi rentoa, lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 200 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla. Hyödynnämme pitkälle hiottuja ketteriä prosesseja ja automatisoituja DevOps-ympäristöjä, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. 

Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä ja tavoitteenamme on, että jatkossa suosimme hybridimallia etätyön suhteen. Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti ja panostamme myös kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen esimerkiksi tukemalla kouluttautumista ja järjestämällä säännöllisesti tech-iltoja yms. Tutustu työntekijöidemme mietteisiin työstä ja teknologioista urasivuillamme.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut, joita myös kehitämme jatkuvasti. Etuihimme kuuluu mm:

 • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Työsuhdenpolkupyöräetu
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi.

Hae heti - luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä sopiviin henkilöihin jo ennen hakuajan päättymistä.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 20.5.2021 - 20.6.2021
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä
Linkki: https://www.cinia.fi/ura/ohjelmistoratkaisut
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Raaka-aineet ja energia
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Amazon Web Services
Azure

Omat tagit

Robot Framework
DevOps

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä