Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud Architect/Advisor

post_image

RekryilmoitusEtsimme paikkatietoyksikköömme kokenutta pilviarkkitehtia/-asiantuntijaa. Rakennat pääosin Helsingissä toimivan tiimisi kanssa tulevaisuuden digitaalista yhteiskuntaa. Yksikkömme vastuuasiakkuuksia ovat esimerkiksi Metsäkeskus, Suomen Ympäristökeskus (SYKE), Maanmittauslaitos ja Ympäristöministeriö. Lisäksi toteutamme paikkatietointensiivisiä ratkaisuja esim. liikenne- ja tietoliikennealan toimijoille. Palveluita kehitetään ketterästi yhdessä asiakkaan ja oman tiimin asiantuntijoiden kanssa.

Asiakkaidemme siirtäessä palveluitaan pilvialustoille haluamme pystyä palvelemaan heitä siirtymässä entistä paremmin. Tehtävänäsi on tukea asiakkaitamme pilvistrategioiden luomisessa ja käytännön arkkitehtuurien suunnittelussa. Vauhditat omalla osaamisellasi myös oman yksikkösi sovellustuotannon siirtymistä ja siitä saatavien hyötyjen realisoitumista. Voit olla taustaltasi jo kokenut pilviarkkitehti tai sinulla on vahva kehittäjäosaaminen ja haluat siirtyä askeleittain kohti konsultoivampaa roolia.

Toimit asiakkuuksissa ja tarjouskilpailuissa luotettavana neuvonantajana ja halutessasi myös käytännön tekijänä. Tavoitteenasi on suunnitella tehokkaita pilviratkaisuja joita kehittäjämme voivat hyödyntää rakentaessaan sovelluksia asiakkaillemme. Näemme mielellämme myös sinun osallistuvan käytännön toteutuksiin. Asiakkaidemme tietojärjestelmien toimivuus on yhteiskuntamme kannalta kriittistä ja luonteeltaan hyvin tietointensiivistä. Sinulla on hyvä ymmärrys erilaisten pilviratkaisujen eduista ja osaat suunnitella asiakkaan tarpeita parhaiten tukevia ratkaisuja. Ymmärrät hyvin eri ratkaisujen kustannusvaikutukset lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä ja osaat huomioida asiakkaan toiminnan vaatimat varautumisen tarpeet.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki/Tampere.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Onnistu kanssamme

Pärjäät roolissa kun sinulta löytyy vahvaa osaamista ja käytännön työkokemusta ratkaisujen suunnittelusta ja järjestelmäkehityksestä pilviympäristöissä. Teknisesti arvostamme erityisesti Azure-alustan tuntemusta, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Pilvisertifikaatit ovat selkeä etu, mutta tarvittaessa niitä voi suorittaa myös työn ohessa. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta myös tiedonhallinnasta laajemminkin – erityisesti paikkatiedon erityispiirteiden tuntemisesta on hyötyä.

Sinulla on ammattimainen ote työhösi sekä halua kehittää omaa osaamistasi. Odotamme sinulta hyviä ongelmanratkaisutaitoja, ja sujuvia vuorovaikutustaitoja niin suomeksi kuin englanniksikin; tehtävässä on paljon yhteistyötä asiakkaiden ja oman yksikön kehittäjien kanssa. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään kohtuullista englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiä vetävä Hannu Kämäri: +358 44 535 2830

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 20.12.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 25.11.2020 - 20.12.2020
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki; Tampere
Linkki: https://bit.ly/3m3XHeh

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä