Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud Architect

post_image

RekryilmoitusTule työskentelemään modernimpien digitaalisten palveluiden pariin! Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen pääset suunnittelemaan ja rakentamaan skaalautuvia ja modulaarisia pilviympäristöjä hyödyntäen uusimpia teknologioita tai konsultoimaan asiakkaitamme arkkitehtuurista ja pilven tehokkaasta hyödyntämisestä. Hyödynnämme projekteissamme erityisesti Google Cloudia.

Sinulla on kokemusta järjestelmien suunnittelusta, automatisoinnista tai toteutuksesta jollekin julkipilvialustalle (Azure, AWS, Google). Taustasi voi olla ohjelmistokehityksen, operoinnin tai järjestelmäarkkitehtuurin puolelta.

Lue tarkemmin, mitä toivomme sinulta ja mitä Lamia voi tarjota >>

Pinterest
Lamia logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://lamia.fi/ura/cloud-architect
Yhteydenotto: jarmo@lamia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Lamia kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Lamia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Lamia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä