Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Client Manager

post_image
Rekryilmoitus

Oletko sinä uusi Client Manager Managed Services -yksikköömme?

Client Managerina Cybercomilla tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa jatkuvien palveluiden ja pilvipalveluiden sekä niihin liittyvien monipuolisten projektien parissa. 

Lue Client Managerimme Miia Purasen tarina - miksi Miia kokee työnsä merkitykselliseksi?

Client Managerin roolissa pääset luotsaamaan omia asiakkuuksiasi kokonaisvaltaisesti hyvän hallintamallin mukaisesti asiakaslähtöisesti ja aktiivisella otteella. Odotamme, että Client Managerina omaat herkät tuntosarvet, joiden avulla pystyt tunnistamaan tilanteita mahdolliselle lisämyynnille ja tarjoamaan sopivia ratkaisuja asiakkaitesi sen hetkisiin tarpeisiin. Toivomme, että tässä roolissa pystyt keskustelemaan asiakkaasi tarpeista ja niiden ratkaisuvaihtoehdoista tarpeeksi tekniselläkin tasolla itsenäisesti, minkä jälkeen asiantuntijamme tukevat sinua tarkemmassa suunnittelussa ja toteuttavat teknisen ratkaisun asiakkaalle. 

Client Managerina ohjaat asiakkaasi palvelutiimiä ja huolehdit tiimin toiminnasta yhteistyössä asiakkaan ja tiimiesimiehen kanssa. Tehtävänäsi on varmistaa, että asiakastiimi voi hyvin, kaikilla on riittävästi työnsarkaa ja tiimi työskentelee oikeiden asioiden parissa. Roolissasi vastaat myös asiakasraportoinnista sekä -laskutuksesta, ja huolehdit säännöllisistä palaverikäytännöistä varmistaen palvelun ja projektien tehokkaan toiminnan. 

Yksin et suinkaan työssäsi jää, sillä tukena työssäsi ovat erittäin asiantuntevat myyjämme sekä liiketoimintajohto, jotka auttavat sinua asettamaan tavoitteet työllesi ja sparraavat sinua myös saavuttamaan tavoitteesi. Hyvä maineemme ja erittäin tyytyväiset asiakkaamme auttavat sinua menestymään roolissasi. Samassa veneessä kanssasi asiakkaittesi projekteissa ovat huikeat asiantuntijamme, joiden kanssa aidossa yhteistyössä pääsette toteuttamaan tarvittavia uudistuksia ja parannuksia. Asiantuntijamme ovat huippuammattilaisia, jotka tekevät sen, minkä lupaavat, ja tuovat omalla työpanoksellaan ja asenteellaan projekteihin todellista tiimityöskentelyn makua Client Managerille asti. 

Vastuusi Client Managerina on toimia sekä fasilitaattorina että asiakkuuden liiderinä ohjaten ja edistäen asiakkuuden kehittymistä haluamaasi suuntaan. Itsesi likoon laittamalla pääset toteuttamaan asioita, jotka koet merkitykselliseksi asiakkuutesi kokonaisvaltaisen menestyksen edistämiseksi!

Tukikohtasi on Helsingin Kampin toimistomme Urho Kekkosen kadulla, mutta toisinaan työ edellyttää myös asiakkaan tiloissa työskentelyä. Pääsääntöisesti asiakkaasi sijaitsevat pk-seudulla. 

Tehtävässä menestyt hienosti, jos:

  • Toimit asiakasrajapinnassa luontevasti ja varmoin ottein asiakkuuden johtajana ja luotsina
  • Ymmärrät mitä asiakaslähtöisyys tarkoittaa, olet proaktiivinen lisäarvon tuottaja
  • Omaat herkät tuntosarvet tunnistaa mahdollisuuksia palvella asiakasta entistä paremmin esimerkiksi lisämyynnin avulla
  • Ymmärrät jatkuvan palvelun luonteen 
  • Sinulla on kokemusta palvelupäällikön/Account managerin tehtävistä IT-alalla
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi 

Mitä me siis teemme? Asiakascasemme kertovat sinulle muutamia esimerkkejä tekemisestämme, niihin pääset tutustumaan muun muassa täällä: 

Kiinnostuitko tästä hienosta mahdollisuudesta työskennellä Cybercomilla Client Managerina? Lähetä hakemuksesi perjantaihin 31.5.2019 mennessä career-sivumme kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Talent Acquisition Karoliina Heikkinen. Yhteystiedot löydät ilmoitustekstin alta. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Pinterest
Cybercom Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Cybercomin Kampin toimisto Helsingissä
Linkki: https://careerfinland.cybercom.com/jobs/230492-client-manager
Yhteydenotto: karoliina.heikkinen@cybercom.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cybercom Finland kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Cybercom Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Amazon Web Services (AWS) Architect

Jatkuva haku

Cybercom on innovatiivinen IT-alan palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään digitalisaation ..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, +4 muutaOhjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services

Sijainti: Helsinki, Tampere

job_image

Rekryilmoitus Ohjelmistokehittäjäksi Cybercomille Tampereelle

Jatkuva haku

Meillä painetaan hommia intohimolla. Urheat koodarimme ratsastavat pelkäämättömästi teknologian aallonharjalla ilman ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, IoT, +20 muutaKetterät menetelmät, Lisätty todellisuus ja VR, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Webkehitys, Amazon Web Services, Azure, Angular, Node.js, React, React Native, C#, Clojure, Java, Javascript, Scala

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Sales Executive, Cloud and Secure Services

Jatkuva haku

Cybercom is an IT consulting company enabling companies and organisations to benefit from the opportunities of the connected ..

Osaamisalueet: Myynti, Pilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services, +3 muutaAzure, Open source, IT

Sijainti: Tampere

Rekryilmoitus AWS Competence Lead/Advisor

Jatkuva haku

We are great at what we do, and everything we do, we do with a huge heart. Our team members are skilled professionals with a ..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, +4 muutaOhjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services

Sijainti: Helsinki, Tampere

Siirry yrityksen profiiliin Cybercom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä