Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Client Executive

post_image

RekryilmoitusOletko etsimämme tuloksentekijä? Haemme kokenutta

ASIAKKUUSJOHTAJAA (Client Executive)

valtionhallinnon toimialamyyntiin Helsingin Pitäjänmäen toimipisteeseen.

Asiakkuusjohtajana vastaat valituista valtio-omisteisista avainasiakkaistamme sekä johdat tärkeimpien asiakkuuksien kasvua ja kehitystä.

Menestyt tehtävässä, jos olet innokas ja kunnianhimoinen tuloksentekijä, jolle ict-toimialan palvelu- ja ratkaisumyynti on tuttua. Tunnet julkishallinnon toimintaa ja asiakkuuksia, hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja tunnet päätöksenteon kriteerit. Kokonaisuuksien lisäksi hallitset myös yksityiskohdat. Olet työskentelytavoiltasi aikaansaava, analyyttinen ja huolellinen. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Toivomme sinulta useamman vuoden tuloksellista kokemusta ja näyttöä ict-ratkaisujen tai -palveluiden myynnistä sekä kykyä johtaa itsenäisesti asiantuntijatiimejä kansainvälisessä organisaatiossa. Sinulla on myös oma-aloitteisuutta, energisyyttä, myönteistä asennetta ja esimerkillistä taitoa ratkaista ongelmatilanteita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, avoimen ilmapiirin ja mahtavat työkaverit sekä mahdollisuuden työskentelyyn kasvavalla ja kansainvälisellä toimialalla yhdessä Suomen suurimmista ja arvostetuimmista ict-taloista.

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Mika Koskinen, mika.koskinen(at)fi.fujitsu.com

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 4.2.2018 mennessä.

Pinterest
Fujitsu Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://fujitsu.taleo.net/careersection/main_finland/jobdetail.ftl?job=170004Y3&tz=GMT%2B02%3A00

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fujitsu Finland kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Fujitsu Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fujitsu Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä