Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Chat-asiakaspalvelija, osa-aikainen

RekryilmoitusEtsimme yritykseemme positiivista ja asiakaspalvelutaitoista henkilöä toimimaan chat-asiakaspalvelijan työtehtävissä asiakkaidemme verkkosivustoilla. Chat-asiakaspalvelijana työsi on auttaa asiakkaidemme yritys- ja kuluttaja-asiakkaita heidän palveluidensa parissa, tehdä myyntiä sekä kerätä myyntiliidejä sivustojen potentiaalisista kävijöistä.

Finnchat on palveluliiketoimintaan erikoistunut asiantuntijayritys, jonka missiona on auttaa yrityksien kaupallista johtoa chat-palvelun, chatbotin ja markkinoinnin automaation avulla.

Yrityksemme on Jyväskylässä toimistoa pitävä, 50 -henkinen kasvuyritys, joka soveltaa tiimityön ja tiimioppimisen työkaluja liike-elämässä. Rakennamme huipputiimejä ja keskeinen tavoitteemme on, että jokainen on parempi versio itsestään täältä lähtiessään kuin tänne tullessaan. Ketteränä kasvuyrityksenä tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja nuorekkaan työympäristön.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että erinomainen palvelu on sinulle sydämenasia.

Käytät näppärästi tietokoneita ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Sinulla on positiivinen pohjavire ja asenne, ja työskentelet luontevasti tiimissä. Tämä paikka on sinulle jos olet valmis työskentelemään maailmanluokan osaamisen eteen ja olet halukas kehittymään ja kehittämään itseäsi ja koko meidän toimintaa yhdessä muiden kanssa.

Kuulostaa hyvältä, mitä seuraavaksi?

1. Tutustu yritykseemme ja palveluumme tarkemmin osoitteessa www.finnchat.com

2. Testaa kirjoitusnopeutesi osoitteessa https://www.nappistaituri.fi/kokeile.html (valitse lauseharjoitus) ja ilmoita hakemuslomakkeessa kuinka monta merkkiä kirjoitit minuutissa.

3. Täytä hakemuslomake osoitteessa https://finnchat.com/rekry/

Huomiothan, että tehtävässä ei ole mahdollista työskennellä täysin etänä.

Tehtävä on osa-aikainen, min. 15 h/vko. Työvuorot painottuvat arki-iltoihin ja viikonloppuihin.

Töiden aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tehtävään liittyvät tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen lauri.huttunen@finnchat.com.

Pinterest
Finnchat Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 16.11.2020 - 12.12.2020
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://finnchat.com/yritys/rekry/
Yhteydenotto: lauri.huttunen@finnchat.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Finnchat kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kulttuurihyvinvointia edistävä Kaikukortti-verkosto laajenee vauhdilla – uusi tietokanta ja mobiilisovellus helpottavat työtä
Cinia ostaa OptimeSys-tietoturvayhtiön
Tulevaisuuden toiminnanohjausjärjestelmä on reaaliaikainen ja nojaa automaatioon