Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

C-ohjelmistokehittäjä

post_image

Rekryilmoitus“Moro, minä olen Mikko. Työssäni Bitwisella teen ohjelmistokehitystä sulautettuihin ohjausjärjestelmiin. Pääasiallisena työkaluna on C-kieli ja koodia tehdään mikrokontrollereihin, joissa on käytettävissä niukasti resursseja ja tiukat reaaliaikavaatimukset. Muita yleisesti käytettyjä työkaluja ovat C++ ja Python – näillä tehdään testausta ja erilaisia työkaluja kehitystä tukemaan.

Työ on mielenkiintoista ja haastavaa, siinä on hyötyä monenlaisista erilaisista taidoista. Yhtenä päivänä saatat kehittää matalan tason laiteajuria mikrokontrollerille oskilloskooppia ja logiikka-analysaattoria hyödyntäen, toisena rakentaa tarvitsemaasi johtosarjaa tutkien samalla eletkroniikkasuunnittelijan tekemiä kaavioita, ja kolmantena pohtia koko järjestelmän ohjelmistoarkkitehtuuria.

Yksi erityisen mieleenpainuva projekti oli portata ohjausjärjestelmä yhdeltä rauta-arkkitehtuurilta toiselle. Päävastuu työstä oli minulla. Projektin lopuksi olikin hienoa olla asiakkaan tehtaan laboratoriossa seuraamassa, kuinka lopputuote heräsi henkiin ja toimi kuten pitikin.” –Mikko

Haemme C-ohjelmistokehittäjää

Ohjelmistosuunnittelijoillamme on tärkeä rooli sulautettujen reaaliaikaisten sovellusalustojen kehityksessä. Ohjelmisto-osaamistamme löydät esimerkiksi liikkuvista työkoneista, liikenneinfrasta, hitsausrobotiikasta, rekisterintunnistuksesta, sensoripohjaisista mittausjärjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista ja autoteollisuudesta. Kun asiakkaamme tarvitsevat toimintavarman ratkaisun, he tietävät mistä sellaisen saa.

Mikon ja muiden laitteistoläheisten bitwisereiden työkaveriksi voit päästä lähettämällä CV:si su 11.4.2021 mennessä osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi.

Toimistomme sijaitsee Tampereella.

Pinterest
Bitwise Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 15.2.2021 - 11.4.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://bitwise.fi/meille-toihin/c-ohjelmistokehittaja-2/
Yhteydenotto: rekry@bitwise.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Bitwise kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C
C++
Python

Bitwise Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Bitwise kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä