Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

C / C++ -Ohjelmistosuunnittelijoita

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Oletko kiinnostunut ilmailusta ja avioniikasta? Haluatko olla osana yhteiskunnallisesti merkityksellisissä projekteissa? Innostaako ajatus, että sinun kädenjälkesi näkyy ilmavoimien lentokalustossa ja olet osana kehittämässä niiden suorituskykyjä?

Etsimme nyt Patrialle Jämsään/Tampereelle useita

C / C++ -OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA

lentokoneohjelmistojen suunnittelutiimeihin!

Ohjelmistokehittäjänä olet osana tiimiä, joka kehittää lentokoneohjelmistoja Hawk-suihkuharjoituskoneisiin ja Grob-koulukoneisiin. Kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus Suomessa päästä tekemään lentokoneohjelmistojen kehitystä, jota kehitetään tiiviissä yhteistyössä Suomen Ilmavoimien kanssa. Tässä työssä pääset käsiksi monipuolisesti koko ohjelmistotuotannon eri tehtäviin vaatimusmäärittelystä toteutukseen ja testaukseen. Työnkuvaa voidaan räätälöidä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan niin, että painotus voi olla lähempänä käyttöliittymäpuolta tai hyvinkin laitteistoläheistä ohjelmointia. Tehtävä voi sijoittua myös testilaitejärjestelmien suunnittelutyöhön, jolloin kehität ohjelmistoja erilaisiin lentävän kaluston testauslaitteisiin.

Sinulta odotamme ennen kaikkea innostusta lentokonemaailmaan sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta C:stä ja/tai C++:sta. Käyttöliittymäkehityksen puolella pääset hyödyntämään mm. Qt-osaamistasi, mikäli sinulla sellaista löytyy. Eduksi katsotaan myös, jos olet ennestään saanut tuntumaa reaaliaikaisista käyttöjärjestelmistä. Elektroniikkapuolen perusteiden tunteminen helpottaa kokonaiskuvan ymmärrystä, mutta se ei ole tehtävissä pakollista. Työtä tehdään tiimissä, mutta itsenäisesti: kukin vastaa oma-aloitteisesti omasta työpanoksestaan osana isompaa kokonaisuutta.

Miksi Patria?

Patrialla pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten järjestelmien kanssa. Järjestelmät ovat laajoja ja osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa. Lisäksi Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä. Tulet osaksi tiimiä, jossa työtä tehdään ketteriä menetelmiä soveltaen tiiviissä yhteistyössä muiden huippuasiantuntijoiden kanssa. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Ensisijaisesti toivomme, että voisit tehdä työtä Jämsässä, mutta tarvittaessa tilat järjestyvät myös Tampereelta.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi osoitteessa www.patria.fi viimeistään 7.4.2019 mennessä. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Valittava henkilö solmii työsopimuksen suoraan Patrian kanssa, mutta hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnelin kanssa.

Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Personnelin rekrytointikonsultti Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@personnel.fi.

Pinterest

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Jämsä
Tarkennettu
sijainti:
Jämsä ja Tampere
Yhteydenotto: ulla.kauppi@personnel.fi

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C++

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä