Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Business Intelligence -konsultti Visionbaylle Helsinkiin

RekryilmoitusNautitko datan parissa työskentelystä ja haluatko auttaa asiakkaitasi menestymään tiedolla johtamisen avulla? Etsimme nyt asiakkaallemme Visionbay Solutionsille Business Intelligence -konsulttia vastaamaan asiakkaiden BI-prosesseista. Tässä tehtävässä menestyy asiakaslähtöinen BI-osaaja, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta konsulttiroolista. Jos siis innostut tiedolla johtamisen palveluista ja haluat työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään! 

  

Miksi töihin Visionbaylle?  

Visionbay Solutions Oy on Business Intelligence -palveluun keskittynyt ohjelmisto- ja palveluyritys. Yritys tarjoaa ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä kokonaisvaltaista palvelukokonaisuutta, jolla huolehditaan asiakkaiden koko BI-prosessista, käytöstä ja ympäristön elinkaaresta. Visionbay auttaakin asiakkaitaan hyödyntämään liiketoiminnasta syntyvää dataa kasvun ja kannattavuuden johtamisessa sekä osallistamaan koko organisaatiota tiedolla toimimiseen. Asiakaskunta koostuu kasvuhakuisista pk-yrityksistä ja konserneista. Visionbaylla työskentelee 15 henkilöä, ja toimipiste sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin Kampissa. 

Työntekijälle Visionbay tarjoaa vauhdikkaan ja rennon työyhteisön, jossa kehitytään, kasvetaan ja viihdytään. Töitä tehdään tosissaan, muttei vakavissaan, ja työtä vastapainottavat yhteiset aktiviteetit ja virkistyshetket. Työkäytännöt yrityksessä ovat nykyaikaiset ja tehtävässä on joustava etätyömahdollisuus. Autat suomalaisia yrityksiä menestymään liiketoiminnassaan ja olet mukana Visionbayn kehittämisessä eteenpäin.  

  

Työtehtävät:  

Tässä tehtävässä työskentelet mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja vastaat kokonaisvaltaisesti projektin toteutuksesta ja hallinnoinnista. Suunnittelet ja toteutat asiakkaan tarpeisiin vastaavia BI-ratkaisuja, ja konsultoit asiakkaan avainhenkilöitä tiedolla toimimisesta ja johtamisesta. Määrittelet asiakkaalle soveltuvat ratkaisut, koostat datasta tietomallinnukset, muodostat tarvittavat raportit ja visualisoinnit sekä luot ennusteprosessit asiakkaan käyttöön. Keskeisimpiä teknologioita ovat SQL, ETL-työkalut (mm. SSIS) sekä Visionbayn kehittämä Huubia-työkalu. Tueksesi saat asiantuntevan ja kannustavan tiimin. 

  

Kuka sinä olet?  

Etsimällämme osaajalla on vähintään parin vuoden kokemus Business Intelligence-konsultin tehtävistä tai muusta samankaltaisesta roolista. Arvostamme erityisesti kehittymishaluista asennetta ja kykyä oppia uutta. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja kommunikoit sujuvasti niin asiakasyritysten talousjohtajien kuin toimitusjohtajien kanssa. Kykenet vastaamaan projekteista kokonaisvaltaisesti ja viemään asioita itsenäisesti eteenpäin. Hallitset tehtävän keskeisimmät teknologiat (SQL, SSIS tai vastaava). Käytät sujuvasti jotain BI-työkalua (PowerBI, QlikSense yms.). Sinulla on vahva tekninen osaaminen, mutta ajattelutapasi on liiketoimintalähtöinen. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on myös hyvä englannin kielen taito.  

  

Mikäli tunnistat seuraavia asioita itsestäsi, saatat olla etsimämme BI-konsultti:    

• Sinulla on vähintään parin vuoden kokemus vastaavista tehtävistä 

• Kykenet työskentelemään suomen ja englannin kielillä 

• Haluat työskennellä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja vastata projekteista kokonaisuudessaan 

• Työkalupakkiisi kuuluvat SQL ja ETL/BI-työkalut ja omaksut mielelläsi myös uusia teknologioita 

• Ymmärrät liiketoiminnan prosesseja ja pystyt niiden pohjalta laatimaan tietomallinnuksia ja datavirtoja 

• Sinulla on hyvät viestintätaidot sekä kehittymishaluinen ja aktiivinen työskentelyote 

  

Mikäli tunnistit itsesi, hae tehtävään jo tänään! Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopealla aikataululla.  

  

Aloitus: Sovittavissa/Mahdollisimman pian  

Työaika: Kokoaikainen  

Työn kesto: Vakituinen 

Toimipiste: Helsinki 

Palkkamalli: Kiinteä kuukausipalkka + laskutuspalkkio 

Hakemukset ja lisätietoja: 

Simo Vesterinen

CEO, Partner

+358 40 637 3314

simo.vesterinen@visionbay.fi

Pinterest
Visionbay Solutions Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://visionbay.fi/etsimme-joukkoomme-business-intelligence-konsulttia/
Yhteydenotto: simo.vesterinen@visionbay.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Visionbay Solutions kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta

Visionbay Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Visionbay Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä