Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Business Designer

post_image

RekryilmoitusEtsimme Business Designeria kehittämään asiakaskokemusta ja digitaalisuutta yhdessä eri liiketoiminta-alueiden asiantuntijoidemme kanssa. Voisitko sinä olla tiimimme seuraava huippujäsen?

 

Avaimet tehtävässä onnistumiseen

Olet palvelu- tai liiketoimintamuotoilun ammattilainen, joka tukee asiakkaidemme kasvua ja vahvistaa asiakaskokemusta luoden lisäarvoa asiakkaillemme. Sinulla on keskeinen rooli uusien toiminnallisuuksien ja palvelujen suunnittelussa sekä määrittelyssä. Arvostamme myös käytännön kokemusta palvelujen ja prosessien suunnittelutyöstä. 

Riippuen roolistasi, työnkuvasi voi koostua esimerkiksi seuraavista tehtävistä: 

  • Kehität käyttäjälähtöisesti yrityksen ja asiakkaan prosesseja sekä palveluita 
  • Yhdistät asiantuntijat ja asiakkaat kehittämään yhdessä?liiketoimintaa kohti asiakaslähtöisyyttä 
  • Osaat yhdistellä tietoa eri lähteistä ja tuottaa merkityksellistä, liiketoimintaa hyödyttävää tietoa 
  • Osaat hahmottaa asioita isommassa kuvassa 
  • Palvelumuotoilun osaaminen antaa hyvät työkalut asiakasymmärryksen syventämiseen 
  • Tarvittaessa taidat kenties datan visualisoinnin erilaisilla työkaluilla  

Arvostamme moniosaajia ja näemme erityisen hyödyllisenä, jos pystyt toimimaan useissa erilaisissa rooleissa. Olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen ja näet haasteissa mahdollisuuksia. Haluat auttaa asiakkaitamme kehittämään omaa toimintaa ja sovellat osaamistasi ratkaisujen löytämiseksi. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa. 

 

Mitä tarjoamme? 

Meillä tekemisen keskiössä on, että arki työssäsi on mukavaa. Tarjoamme uuden ja varmasti mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä IT-alan yrityksessä. Pääset vaikuttamaan työnkuvaasi ja voit luottaa siihen, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen. Projekteissamme pääset mukaan ainutlaatuisiin ja yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin sekä työskentelemään julkisen datan parissa, sillä toimimme vahvasti julkissektorilla. Mielenkiintoisen roolin ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ??Voit työskennellä jollain toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden.

Käyttöösi saat modernit työvälineet ja lisäksi käytössäsi on mm. lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, polkupyöräetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat aina hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Järjestämme säännöllisin väliajoin mukavaa harrastus- ja virkistystoimintaa sekä kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Työnantajana olemme saaneet myös tunnustusta, sillä olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

 

Kiinnostuitko? 

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 21.8.2022 mennessä. Työn aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan. Valittavalle henkilölle tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset.

Käsittelemme hakemuksia elokuun alusta alkaen. Lisätietoja rekrytointiprosessistamme voit tiedustella rekrytoijaltamme Veera Innalta (+358 445114574, veera.inna(at)netum.fi, lomalla 14.7.-31.7.) Odotamme innolla hakemustasi!

Pinterest
Netum Group Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 12.7.2022 - 21.8.2022
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Pori, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikka/#business-designer

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

digitaalinen palvelumuotoilu
palvelumuoitoilu
liiketoiminnan digitaalinen palvelumuotoilu

Netum Group Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä