Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Bid Manager, Development Manager, julkiset hankinnat

post_image

RekryilmoitusEtsimme nyt joukkoomme Bid Manageria vastaamaan julkisten hankintojen tarjouksista ja siihen liittyvien prosessien ja työkalujen kehittämisestä. Tässä roolissa olet ICT-alan julkisten hankintojen näköalapaikalla, sillä Netum on tunnettu kovasta ja menestyksekkäästä osaamisestaan tällä alueella. 

 

MINKÄLAISESTA TEHTÄVÄSTÄ ON KYSE? 

Tässä roolissa vastaat julkisten julkisten hankintojen tarjousprojektien laadukkaasta läpiviennistä. Tiedät miten voittava tarjous tehdään. Vedät osan tarjousprojekteista itse ja osassa olet enemmän tukiroolissa. Tarjoukset tehdään yhdessä muun myyntitiimin ja liiketoiminnan kanssa. 

Käyt päivittäin läpi julkisia tarjouspyyntöjä ja tunnistat jyvät akanoista. Julkisten tarjousprojektien läpiviennin lisäksi olennaista on myös prosessien ja työkalujen kehittäminen sekä prosessiin liittyvien mittareiden määritys, datan kerääminen ja analysointi sekä tilannekuvan muodostaminen. Tässä työssä ei tarvitse lähteä liikkeelle tyhjältä pöydältä, mutta kehitettävää riittää.  

Sinulta löytyy kokemusta ja näyttöjä vaativien julkisten tarjoushankkeiden vetämisestä ICT-alalta. Omaat vahvaa kokemusta julkisen sektorin hankinnasta erityispiirteineen ja osaat johtaa tarjoustiimiä voittavan tarjouksen rakentamisessa. Pystyt hahmottamaan laajasti ICT-alan käsitteistöä ja toimintamalleja.  

Sinulla on kyky innostaa ja osallistaa asiantuntijoista koostuva tiimi onnistumisen kannalta olennaisiin asioihin. Johdat tarjoushankkeita ja prosesseja tavoitteellisesti ja sinulla on kykyä hallita isoja sekä kompleksisia kokonaisuuksia. Työotteeltasi olet analyyttinen ja voittamisenhaluinen. Excelissä lukujen pyörittäminen ei ole sinulle vierasta. Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. 

 

MITÄ TARJOAMME? 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn kasvavassa IT-talossa ja monipuoliset työtehtävät, joilla on suuri merkitys koko yrityksen menestyksen ja toiminnan kannalta. Saat ympärillesi vahvalla ammattitaidolla varustetun tiimin, joka on valmiina tukemaan arjessa. 

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä säännöllisesti Tampereen toimistollamme, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme

 

KIINNOSTUITKO? 

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 23.01.2022 mennessä oheisen linkin kautta.  

Lisätietoja haettavasta tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Jussi Vasama, +358 50 381?0227, ke 29.12. klo 9-10, ti 4.1. klo 14 – 15, ti 11.1. klo 13 – 14 ja to 13.1. klo 15 – 16. Lisätietoja rekrytointiprosessista yleisesti antaa Minna Hänninen, +358 40 630 3265, minna.hanninen(at)netum.fi.  

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

 

MIKÄ NETUM? 

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 200. 

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori. 

Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita. 

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta. 

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään. 

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa. 

Pinterest
Netum Group logo

Tietoja

Hakuaika: 27.12.2021 - 23.1.2022
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto

Netum Group:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä