logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

BI-projektivastaava

post_image
Rekryilmoitus

Etsimme loistotiimiimme Turkuun BI-projektivastaavaa

Kiinnostaako sinua BI-ratkaisujen suunnittelu ja rakentaminen asiakkaan tarpeisiin? Yrityksemme Cerion Solutions Oy on datan ja digitalisoinnin hyödyntämisen asiantuntijayritys. Toteutamme esimerkiksi BI-ratkaisuja asiakkaan tiedolla johtamisen tueksi. Asiakkaina meillä on mm. Suomen suurimpia kaupunkeja sekä maailman johtavia teollisuusyrityksiä.

Usein BI-ratkaisumme peruskalliona toimii käsitemallin pohjalta automaation avulla luotu tietovarasto (ADW) tai informaatiohubi, jonka päälle on rakennettu Microsoftin raportointi- ja analytiikkavälinein moderni BI-ratkaisu.

Käytämme muun muassa seuraavia teknologioita:

  • Microsoft SQL Server (Reporting Services, Analysis Services, Integration Services)
  • Microsoft Azure (Storage, SQL DB, SQL Data Warehouse, Data Factory)
  • Power BI
  • Wherescape ja Cerion Smart DW
  • Snowflake

Vastaat asiakaskohtaisten BI-projektien suunnittelusta, organisoinnista sekä toimituksesta asiakkaalle yhdessä tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa. Toivomme, että uskallat ottaa johtajuutta ja hyödynnät aikaisempaa kokemustasi pulmallisten tilanteiden ratkaisemisessa. Tarpeen mukaan osallistut myös teknisten tehtävien toteutukseen.

Panostamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja pyrimme luomaan asiakkaiden kanssa aitoja kumppanuuksia. Tuletkin keskustelemaan usein asiakkaan kanssa ja dokumentoimaan hänen tarpeensa sekä määrittelemään toimitukseemme kuuluvan sisällön sekä aikataulun.

Tehtäviisi kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä kuten laskutus. Teet tarjouksia ja esiselvitystyyppisiä tehtäviä, joissa hyödynnät aikaisempaa kokemustasi BI-ratkaisuista sekä kokemustasi yllä luetelluista teknologioista.

Luotamme sinuun ja sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön. Sinulla ja projektitiimillä on vapaus sopia mm. tehtävistä ja työhön soveltuvista toimintatavoista. Johtamisemme huomioi yksilölliset tarpeesi ja esimiehen tehtävä onkin mahdollistaa sinun menestymisesi ja kehittymisesi. Emme ole täydellisiä ja siitä johtuen pidämme oppimista ja kehittymistä tärkeänä. Erityisen paljon arvostamme aikaisempaan kokemukseesi perustuvia ideoitasi siitä, miten voimme kehittää toimintatapojamme. Cerionin huippumukavassa #teamcerion-yhteisössä työnteko on myös hauskaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Altti Raali, p. 040 5573 047.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteella: rekry@cerion.fi.

Vastaamme hakemukseesi 2 päivän sisällä. Käymme tarkemmat keskustelut ilman turhia viiveitä.

Pinterest
Cerion Solutions Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Turku
Linkki: https://www.cerion.fi/rekry/bi-projektivastaava/
Yhteydenotto: rekry@cerion.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cerion Solutions Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Teknologia

Azure
Microsoft

Cerion Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Cerion Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku