logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

BI-asiantuntijoita & BI-konsultti

post_image
Rekryilmoitus

Etsimme loistotiimiimme Turkuun BI-asiantuntijoita & BI-konsulttia 

Kiinnostaako sinua älykkäiden kaupunkien BI-ratkaisujen suunnittelu? Yrityksemme Cerion Solutions Oy on datan ja digitalisoinnin hyödyntämisen asiantuntijayritys. Toteutamme esimerkiksi BI-ratkaisuja asiakkaan tiedolla johtamisen tueksi. Asiakkaina meillä on mm. Suomen suurimpia kaupunkeja sekä maailman johtavia teollisuusyrityksiä.

BI-asiantuntija

Toimit BI-asiantuntijana asiakasprojekteissamme. Suunnittelet ja rakennat tietovarastointi- ja BI-ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa määritellyn tarpeen pohjalta. Rakentamasi tietovarastot perustuvat pääosin DataVault standardiin. Tietovarastojen rakentamisessa hyödynnät tietovarastoautomaatiovälineitä ja menetelmiä, koulutamme sinulle näissä tarvittavan osaamisen.

BI-konsultti

Toimit BI-konsulttina erityisesti kaupunkiasiakkaissamme, joissa pääset vaikuttamaan tulevaisuuden älykkäiden kaupunkien tapaan hyödyntää dataa kaikessa toiminnassaan. Autat asiakkaitamme hahmottamaan juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat tiedolla johtamisen ratkaisut. Teet esiselvityksiä ja POC:ja. Vastaat toimitettavien BI-ratkaisujen määrittelyistä, eli mallinnat ja kirjoitat tarvittavat määrittelyt sekä opastat kehitystiimiä tarpeen mukaisen ratkaisun tekemisessä. Luonnollisesti osallistut ratkaisun ”business”-testaukseen sekä löydösten ongelman ratkomiseen. Toivomme, että uskallat ottaa johtajuutta ja hyödynnät aikaisempaa kokemustasi pulmallisten tilanteiden ratkaisemisessa. Vaikka pääasiallinen tehtäväsi ei ole ratkaisujen toteutus, sinulla on myös siihen tarvittava tekninen osaaminen.

 

Voit vaikuttaa itse työsi sisältöön, sillä sinulla ja projektitiimilläsi on vapaus sopia mm. tehtävistä ja työhön soveltuvista toimintatavoista. Erityisen paljon arvostamme aikaisempaan kokemukseesi perustuvia ideoitasi siitä, miten voimme kehittää toimintatapojamme. Cerionin huippumukavassa #teamcerion-yhteisössä työnteko on myös hauskaa.

Toivomme, että sinulla on osaamista ainakin osasta alla olevista teknologioista, joita käytämme projekteissamme:

  • Microsoft SQL Server (Reporting Services, Analysis Services, Integration Services)
  • Microsoft Azure (Storage, SQL DB, SQL Data Warehouse, Data Factory)
  • Power BI
  • Wherescape ja Cerion Smart DW

Tarjoamme sinulle esimerkiksi joustavat työajat, etätyömahdollisuuden, kiinnostavia asiakasprojekteja, laajan vakuutusturvan, sairaan lapsen hoitopalvelun, rennon ilmapiirin, huumorilla höystettyjä työpäiviä sekä upeat työtilat ihanassa Aurajokimaisemassa. Kannustamme jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Lisätietoa tehtävistä antaa Altti Raali, p. 040 5573 047.

Kiinnostuitko?

BI-asiantuntijan tehtävään pääset hakemaan tästä linkistä

BI-konsultin tehtävään pääset hakemaan tästä linkistä.

Voit myös lähettää hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@cerion.fi.

Mainitsethan viestissä, kumpaan tehtävään ensisijaisesti olet hakemassa. 

Vastaamme hakemukseesi 2 päivän sisällä ja käymme tarkemmat keskustelut ilman turhia viiveitä.

Pinterest
Cerion Solutions Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Turku
Linkki: https://www.cerion.fi/rekry/
Yhteydenotto: rekry@cerion.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cerion Solutions kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Teknologia

Microsoft

Cerion Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cerion Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku