Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

BI-asiantuntijoita

post_image

RekryilmoitusNetum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo ja meillä on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Etsimme nyt Netumin Raportointi ja visualisointitiimiin BI-asiantuntijoita työskentelemään mielenkiintoisissa ja yhteiskunnallisesti merkityksellisissä projekteissa. 

 

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Tiimimme haluaa auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteet kustannustehokkaasti ja hyödyntämällä mahdollisimman automatisoituja työkaluja mahdollisimman laajasti. Lähtökohtamme on liiketoiminnan parantaminen alkaen liiketoimintatarpeiden analysoinnista ja päättyen ratkaisuihin, jotka luovat arvoa asiakkaidemme toiminnalle.

Projektimme vaihtelevat suuresti asiakkuuksittain ja työskentelytiimien koot vaihtelevat paljon projektista riippuen ja usein tiimikaverisi ovatkin muiden liiketoimintayksiköiden ammattilaisia.

Työnkuvaa on mahdollista rakentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella, mutta toivomme että omaat kokemusta jostain alla mainituista kokonaisuuksista:

  • Olet jo aikaisemmin työskennellyt BI-ratkaisujen kehittämistehtävissä, BI-konsulttina tai -arkkitehtinä.
  • Sinulla on vahvaa kokemusta joko Microsoftin BI-ratkaisuista (Power BI) ja Azuresta tai vaihtoehtoisesti Tableausta. Myös Qlik -tuoteperheen osaamisesta on etua.
  • Power Platform- osaaminen
  • Hahmotat nykyaikaisten teknologioiden mahdollisuudet ja haluat kääntää tämän näkemyksen paremmaksi päätöksenteoksi asiakasyrityksissämme.
  • Kokonaisvaltainen datan teknisen polun tuntemus on eduksi: ETL, tietovarastointi ja mallinnus, mittarit ja raportointi.

Toivomme, että sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista tehtävissä. Arvostamme moniosaajuutta ja näemme hyödyllisenä, jos sinulle on kertynyt kokemusta myös muista tiedolla johtamisen rooleista esim. projektipäällikkönä toimiminen tai palvelumuotoilu. Meille on kuitenkin tärkeää, että viihdyt tehtävässäsi, joten tehtäviä on mahdollista räätälöidä hieman omaan osaamiseesi ja mielenkiintoosi perustuen.

 

Mitä tarjoamme?

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja ja teemme kaikkemme, että pääset urallasi juuri sinulle sopivaan pisteeseen. Pystymme tarjoamaan sinulle räätälöidyn roolin muiden huippuammattilaistemme työkaverina ja sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen. Osaamisen jatkuva kehittäminen kuuluu meillä jokapäiväiseen arkeen ja haluamme tarjota sinulle jatkuvasti alan koulutuksia sekä mahdollisuuksia uusien sertifiointien suorittamiseen. Jokainen netumilainen saakin käyttää 6% työajasta osaamisen kehittämiseen.

Projekteissamme pääset mukaan tyypillisesti ainutlaatuisiin ja yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin sekä työskentelemään julkisen datan parissa, sillä toimimme vahvasti julkissektorilla. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ??Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa, Hämeenlinnassa tai Jyväskylässä, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

Tarjoamme työntekijöillemme myös kattavan paketin erilaisia työsuhde-etuja. Laajan työterveyshuollon lisäksi käytössäsi on mm. lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, polkupyöräetu sekä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Meille on tärkeää, että arki työssäsi sujuu ja tätä sujuvoitamme myös toimivin laite-eduin. Käyttöösi saat modernit työvälineet sekä puhelinedun. Järjestämme henkilöstöllemme säännöllisesti mukavia tapahtumia ja kokoonnummekin muutaman kerran vuodessa juhlimaan koko yrityksen voimin. Työnantajana olemme saaneet kiitosta ja olemme Great Place to Work- seritfioitu työpaikka.

 

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 22.1.2023 mennessä. Lisätietoja rekrytointiprosessista voit tiedustella rekrytoijaltamme Veeralta, +358 44 5114574, veera.inna(at)netum.fi.

Valitulle hakijalle tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset.

Pinterest
Netum Group Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 23.12.2022 - 22.1.2023
Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Pori, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikka/#bi-asiantuntijoita

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Netum Group Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä