Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Backend Ohjelmistokehittäjä, Jyväskylä

post_image
Rekryilmoitus

Haemme joukkoomme kokenutta ohjelmistokehittäjää

Onko sinulla kokemusta teollisuuden, liikenteen, logistiikan ja/tai julkishallinnon järjestelmähankkeista ja ohjelmistoprojektien läpiviemisestä? Haluatko olla mukana vaikuttamassa siihen, millaisilla ratkaisuilla tuottamasi yhteiskunnallisesti merkittävät palvelut pyörivät? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimme henkilö! Etsimme nyt Backend Ohjelmistokehittäjää Jyväskylän toimipisteelle.

Tehtävän kuvaus

Ensimmäisenä sovelluskehityksen kohteenasi on Cinian loppuasiakkaalle AWS-ympäristöön toteutettava mittalaiteratkaisu. Roolissa vastaat ratkaisuun liittyvän ohjelmiston suunnittelusta ja toteuttamisesta kehittäjänä osana ketterää tiimiä. Jatkossa osallistut myös muiden eri kokoisten projektien kehittämiseen hyödyntäen vahvuuksiasi joko kokonaisten järjestelmien tai niiden osa-alueiden toteutusvastuussa.

Jatkossa tehtävänäsi on toteuttaa myös muita pitkän elinkaaren sovelluksia, esimerkiksi IoT-projekteja, järjestelmäintegraatioita tai kokonaan uusia, räätälöityjä toteutuksia asiakkaillemme (katso lisää asiakastarinoistamme). Olet valitsemassa toteutusteknologioita ja osallistut kehitystyöhön itsenäisesti sekä yhdessä tiimin kanssa. Työ on monipuolista vaihtelevien projektien myötä ja mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen. Rooli on ammatillisesti haastava ja liiketoiminnallemme keskeinen.

Olet oikea henkilö, jos tämä kuvaus kolahtaa:

 • Vähintään 3-5 vuoden osaaminen backend-kehityksestä open source -teknologioilla. Projektissa tulet käyttämään mm. seuraavia teknologioita: Java, Spring Framework, JPA/Hibernate, Junit, Robot Framework, Maven, MariaDB/MySQL, Docker, Protobuf.
 • Et kavahda Reactia, jolla projektin frontend on toteutettu.
 • Käytännön kokemusta järjestelmäkehityksestä AWS-ympäristöön (Azure-osaamisesta on hyötyä tulevissa projekteissa).
 • Erinomaiset tiimityöskentelytaidot ja kyky toimia osana ketterää tiimiä projektissa, joka pyörii Scrum-periaatteella.

Miksi meille?

Cinian Ohjelmistoratkaisut -yksikössä pääset osaksi rentoa, lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 120 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla. Hyödynnämme pitkälle hiottuja ketteriä prosesseja ja automatisoituja DevOps-ympäristöjä, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa.

Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä ja tavoitteenamme on, että jatkossa suosimme hybridimallia etätyön suhteen. Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti ja panostamme myös kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen esimerkiksi tukemalla kouluttautumista ja järjestämällä säännöllisesti tech-iltoja yms. Tutustu meihin tarkemmin urasivullamme.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut, joita myös kehitämme jatkuvasti. Etuihimme kuuluu mm:

 • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Ville Vainio, 050 384 3731, etunimi.sukunimi@cinia.fi.

Hae heti - luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä sopiviin henkilöihin jo ennen hakuajan päättymistä (30.4.2021).

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 18.3.2021 - 30.4.2021
Sijainti: Jyväskylä
Tarkennettu
sijainti:
Ylistönmäki, joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://ohjelmistokehitys.cinia.fi/avoimet-tyopaikat/backend-jkl
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

IoT
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Amazon Web Services
Java

Omat tagit

Spring Boot
Hibernate
Robot Framework
Docker
MariaDB
MySQL

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä