Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Backend/Fullstack-ohjelmistokehittäjä, Tampere

post_image

RekryilmoitusTule Backend- tai Fullstack -kehittäjäksi Tampereen toimipisteellemme!

Tarjoamme softaosaajille tehtäviä työyhteisössä, jossa yhdistyy palveluyhtiön ja pitkäjänteisen tuotekehittämisen parhaat puolet: Työskentelemme ohjelmistohankkeissa tiimeinä, omalta toimistoltamme ja tuottaen asiakkaillemme ohjelmistosovelluksia perustuen omaan näkemykseemme ja vahvaan tekniseen osaamiseen. Me emme ole tuotetalo tai konsulttitalo - me olemme ratkaisutalo.

Asiakkuutemme ovat pitkiä ja tarjoavat stabiilisuutta ja jatkuvuutta, kuitenkin myös mahdollisuuksia työtehtävien vaihtamiseen sekä roolin suuntaamiseen omien mielenkiinnon kohteiden mukaan (tutustu asiakastarinoihimme). Kun rakennat uraasi Cinialla, sinulla on mahdollisuus saada kokemusta useiden eri alojen järjestelmäkehityksestä ja kasvattaa osaamispääomaasi laajasti.

Cinialla asiantuntijat pääsevät vaikuttamaan omaan työhönsä ja haastamaan itseään kaikilla moderniin softakehitykseen liittyvillä osa-alueilla: Ihmisten tarpeiden ja vuorovaikutuksen ymmärtämisen, liiketoiminnan ja arvon tuottamisen sekä teknisten ratkaisujen näkökulmista.

Pidämme tärkeänä ketterän kehityksen prosessin vaalimista ja jatkuvaa parantamista, joiden avulla teemme arjen työskentelystä sujuvaa, palveluistamme tuottavia ja joilla varmistetaan tuotosten korkea tekninen laatu ja tietoturvallisuus. Pidämme osaajistamme hyvää huolta ja uskomme, että tyytyväiset työntekijät ovat korkean asiakastyytyväisyytemme perusta.

Backend/Fullstack ohjelmistokehittäjä

Toimit osana ketterää kehitystiimiä toteuttaen asiakasprojekteissamme backend tai fullstack-ohjelmistokehitystä. Toivomme, että seuraavat kohdat täsmäävät profiiliisi:

 • Sinulla on aiempaa työkokemusta ohjelmistojen kehitysprojekteista avoimella lähdekoodilla. Monia projektejamme yhdistävää seuraava teknologiapino: Java, Springboot, REST, JavaScript, React, SQL-tietokannat, Docker. Sinulla on näistä kokemusta tai pystyt ottamaan ne haltuun helposti aiemman kokemuksisi tuomalla varmuudella.
 • Hienoa olisi, jos sinulla on myös käytännön työkokemusta julkipilviympäristöstä (esim. AWS tai Azure).
 • Tuotat laadukasta koodia ja uskallat ehdottaa sekä perustella eri tilanteisiin sopivia teknisiä ratkaisuja. Osallistut muun tiimin mukana myös vaatimusten tarkentamiseen.
 • Olet halukas omaksumaan uusia teknologioita ja rakentaa niillä moderneja sovelluksia. Et kuitenkaan pelkää koskea myös legacy-koodiin, sillä joissakin projekteistamme modernisoimme vanhoja järjestelmiä ja tuomme niitä pilveen.
 • Haluat auttaa koko tiimiä onnistumaan ja tuet tarvittaessa kollegoitasi. Kommunikointisi on selkeää ja sujuvaa sekä oman porukan että asiakkaan edessä.

Olisi todella hienoa, jos sinulla olisi aiempaa kokemusta järjestelmäkehityksestä teollisuuden, terveydenhuollon, turvallisuuden tai julkissektorin hankkeissa.

Miksi meille?

Meillä pääset osaksi rentoa, lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 200 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Tutustu työntekijöidemme mietteisiin työstä ja teknologioista urasivuillamme. Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut, joita myös kehitämme jatkuvasti. Etuihimme kuuluu mm:

 • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Työsuhdenpolkupyöräetu
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi.

Hae heti - luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä sopiviin henkilöihin jo ennen hakuajan päättymistä.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 3.9.2021 - 3.10.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=38&rmlang=FI
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
React
Java
Javascript

Omat tagit

Spring Boot
Rest
TypeScript
PostgreSQL
SQL tietokannat
Docker

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä