Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Backend Devaaja

post_image

RekryilmoitusHands on -Javakehittäjälle kelpo projektia tarjolla!

Haemme Software Developer tai Senior Software Developer -tehtävään kokenutta tekijää, joka olisi valmis hyppäämään mukaan toteuttamaan julkishallinnon merkittävimpien toimijoiden digitalisaatiohankkeita.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Suomen ministeriöt, Valtori, Puolustusvoimat ja Kela. Näihin ja muihin mielenkiintoisiin asiakascaseihimme voit tutustua lisää tästä.

Mitäpä me sitten todellisuudessa etsimme?

Osaavan Java-kehittäjän aineksista löytyy mielestämme seuraavia ominaisuuksia:

 • Java on sinulle muutakin lämmin kuppi mustaa kultaa, joten vähintään 2 vuoden kokemus kehitystyöstä Javalla olisi suotavaa
 • Eduksi katsomme jos tiedät myös jotakin modernien JavaScript-kirjastojen käyttämisestä käyttöliittymäkehityksessä – meillä saat halutessasi tehdä monipuolisesti muutakin kuin perinteistä backend-kehitystä Javalla
 • Tekemissämme ratkaisuissa käytämme usein mikropalvelutekniikoita esimerkiksi Spring Bootin päälle rakennettuna sekä Liferay-alustaan pohjautuvia tekniikoita sekä näiden yhdistelmiä
 • Tärkeintä ei kuitenkaan ole se mitä teknologioita osaat. Sen sijaan arvostamme rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin – tietämys valituista tekniikoista kertyy kyllä nopeasti.

Teknologiat meillä vaihtelevat pilvinatiivista sovelluskehityksestä julkipilviin aina turvaluokat täyttävään sovelluskehitykseen on-premises palvelimille ja mikropalveluista palvelukeskeiseen arkkitehtuuriin. Teknologiapinon osalta pystymme usein huomioimaan työntekijöidemme toiveita.

Projektitiimien koot meillä vaihtelee 4-6 henkilön välillä ja dynaamisuus tiimityössä, ei ole vain avainsana, vaan se oikeasti näkyy kaikessa tekemisessämme. Taustalla on erittäin hyvällä tiimihengellä varustettu tiimi.

Miksi juuri meille?

Monestakin syystä! Sen lisäksi, että meillä pääsee nauttimaan tiiviin yhteisön yhteenkuuluvuudesta pääset mukaan merkitykselliseen rooliin asiakkaiden menestystä varmistamaan. Hyppäät mukaan kokeneeseen, toisiaan tsemppaavaan devaajatiimiin laajentamaan ja jakamaan osaamistasi sekä ravistelemaan tottuja toimintamallejamme.

Huumorintajuisten kollegoiden lisäksi kaupan päälle tulee toki muutakin:

 • Täysi lounasetu ilman omavastuuta
 • Liikunta- ja kulttuurietu kahdesti vuodessa
 • Erittäin kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Ilmainen lakimiespalvelu
 • mahdollisuus työsuhdepyörään
 • Vapaa etätyökulttuuri

Arvostamme sitä, että elämässä on muutakin kuin työ ja haluamme antaa tilaa sen toteutumiselle. Jos tuntuu siltä, että lenkki, imurointi tai vaikka leffahetki keskellä päivää rytmittää tekemistäsi sopivalla tavalla, olet vapaa muotoilemaan päiväsi sen mukaan. Voit myös vapaasti valita mistä työskentelet. Kulttuurimme on välitön ja välittävä. Pidämme huolen myös siitä, että uutena työntekijänä pääset välittömästi sisälle tiimiimme, myös inside huumorin osalta.

Tutustu ihmeessä LinkedInin kautta julkishallinnon liiketoiminnon tiimivetäjiimme TuuliinJoukoon ja Vesa-Pekkaan… voisiko joku heistä olla tuleva esihenkilösi?

Näin prosessi etenee:

 1. Täytä lomake tämän sivun oikeasta laidasta
 2. Laita hakemus meille 30.7.2021 mennessä. Aloituspäivätoiveemme on 10.8. mutta tästä voimme keskustella joustavasti.
 3. Käymme hakemuksia läpi viikoittain, ja palkkaamme heti soveltuvien henkilöiden löytyessä. Ethän siis aikaile!
 4. Ensimmäisenä haluamme tutustua osaamisesi lisää – koodihaasteen merkeissä!
 5. Toisessa vaiheessa pääset tutustumaan myös meihin – jutellaan lisää Teamsilla.
 6. Haastattelusta etenemme valintaan – tapanamme ei ole aikailla senkään kanssa

Heräsikö jotain kysyttävää? Älä epäröi olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Hennaan arkisin numerosta 0407494884.

Pinterest
Ambientia logo

Tietoja

Hakuaika: 16.6.2021 - 30.7.2021
Tarkennettu
sijainti:
Vapaa etätyökäytäntö, myös toimistot löytyvät Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Hämeenlinnasta, Joensuusta ja Kuopiosta
Linkki: https://www.ambientia.fi/tyopaikat/backend-devaaja/
Yhteydenotto: jobs@ambientia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Ambientia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java

Omat tagit

Java
devaaja

Ambientia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Ambientia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä