logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Back end -kehittäjä

post_image

RekryilmoitusWANT TO BE MORE?

Nautitko koodin tuottamisesta ja ohjelmistoalan kehityksestä? Niin mekin! Tule siis meille koodikkaasen paikkaan back end -kehittäjäksi! Kaikkiaan meitä morelaisia - asiastaan innostuneita ohjelmistoalan osaajia - on jo yli 200, emmekä malta odottaa saavamme uusia kavereita joukkoomme. 

MONIPUOLISTA TYÖTÄ TAUSTAJÄRJESTELMIEN TOTEUTUKSESSA

Työlläsi autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa ja Etteplan MOREa kehittymään entistä paremmaksi ohjelmistokumppaniksi ja työpaikaksi. Projekteissa annat panoksesi erilaisten taustajärjestelmien suunnitteluun ja kehittämiseen. Pääset rakentamaan uusia, mielenkiintoisia ohjelmistoratkaisuja osallistumalla kaikkiin projektin vaiheisiin määrittelystä ja suunnittelusta toteutustehtäviin. Koska vaihtelu virkistää ja monipuolisuus on valttia, projektimme eivät rajoitu tiettyyn toimialaan: asiakkaamme toimivat mm. kaupan, logistiikan ja ICT:n alalla sekä teollisuudessa. Jos jokin toimialoista on sinulle entuudestaan tuttu, hienoa! Ketteränä toimijana ja nopeina oppijoina emme kaihda myöskään uusia aluevaltauksia. 

Hommia teet yhdessä kokeneen ja osaavan projektitiimin kanssa ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Projekteissamme on tavallisimmin 3-10 tiimiläistä, ja ne kestävät muutamista kuukausista pariin vuoteen. Projekteissa on mahdollista roolittautua omien vahvuuksien mukaan, ja kuuntelemme työntekijöidemme toiveita. Pystyt siis myös itse vaikuttamaan työhösi.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Etsimällämme back end -kehittäjällä tulee olla kokemusta taustajärjestelmien, REST-rajapintojen ja relaatiotietokantojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Back end -kehityksessä käytämme ohjelmointikielinä pääasiassa C#:a ja Javaa, mutta tällä hetkellä etsimme erityisesti C#-osaajia. Plussaa on, jos tuttuja ovat myös esim. .NET Core, ASP.NET Core, Spring Boot, Node.js, NoSQL-tietokannat sekä pilviteknologioista Azure tai AWS. Versionhallinnassa käytämme Gitiä, joten toivomme myös sinun hallitsevan sen käytön.

Jos kaikki edellä mainitut eivät vielä ole sinulle tuttuja, ei se mitään: tekemällä oppii, kysyvä ei tieltä eksy, harjoitus tekee mestarin ja niin edelleen. Kaikenlainen kokemus back end -kehityksen eri vaiheista ja teknologioista on eduksi projekteissamme työskennellessä. Lisäksi meille on tärkeää ja arvokasta palava into kehittää omaa osaamista ja taito omaksua uusia asioita joskus pikaisellakin aikataululla. 

Teknisten taitojen lisäksi toivomme sinulta löytyvän kykyä ja halua työskennellä osana tiimiä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet siis vahva tiimipeluri, joka tulee tietokoneen lisäksi sujuvasti toimeen myös työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Autat mielelläsi työkaveria mäessä tarjoamalla apuasi ja jakamalla osaamistasi. Olet oma-aloitteinen ja tartut hommiin ripeästi, ja tiimissä työskentelyn lisäksi paiskit tarvittaessa hommia myös itsenäisesti ja itseohjautuvasti. Laadukas työn jälki on sinulle tärkeää. 

MIKSI MORE?

Me Etteplan MORElla arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme - olemme samassa veneessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta.

Hyvinvoinnistasi huolehdimme erilaisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme yhteisiä vapaa-ajan tapahtumia. Tuemme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka".

Etteplan MORElla viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat, ja suhtaudumme erilaisiin elämäntilanteisiin joustavasti. Olemme perhemyönteinen työpaikka ja rohkaisemme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Kannustamme opiskelijoita suorittamaan opintonsa loppuun tukemalla sitä esim. joustavin työaikajärjestelyin. Meillä voit työskennellä eri puolilla Suomea toimistoillamme Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä tai Kuopiossa. Liukuva työaika ja joustavat etätyöskentelymahdollisuutemme ovat saaneet työntekijöiltämme paljon kiitosta.

Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta.

TERVETULOA ETTEPLAN MOREEN!

Hae jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia ennen hakuajan loppua! Liitä mukaan myös CV:si palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä ja Etteplan MOREsta työnantajana voit kysellä rekrytoijaltamme Seijalta.

Pinterest
Etteplan MORE

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE:n kotisivut

Tagit

Omat tagit

Rest
Spring Boot
NoSQL

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Node.js
C#
Java
Python

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry Etteplan MORE kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku