Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azuresta innostunut ohjelmistokehittäjä

post_image

RekryilmoitusAdafyllä teemme ohjelmistoratkaisuja eri toimialoille Microsoft-teknologioilla. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Copart Suomi, Tana ja Kojamo. Adafy on Microsoft Gold Partner - olemme näkemyksellinen Microsoft-ohjelmistokumppani asiakkaillemme. Olemme kokeneita ja innostuneita teknologioista ja asiakkaidemme liiketoiminnan digitaalisesta kehittämisestä. Rakkautemme Azureen on jo pitkäaikaista. 

Etsimme kokeneita ohjelmistokehittäjiä vahvistamaan joukkoamme! 

Haemme henkilöitä, joilla on jo ohjelmoinnin työkokemusta Microsoft-teknologioista ja intoa edelleen kehittyä ohjelmistokehityksen ammattilaisina.   

Toivomme osaamista ja kokemusta näistä: 

• Azuren hyödyntäminen järjestelmäkehityksessä 

• NET Core, ASP.NET Core ja .NET 

• Microsoft-teknologioiden hyvä yleisosaaminen 

Adafyllä pääset syventymään mm. näihin: 

• Azuren eri palvelut 

• .NET 5 ja .NET Core 3.1. 

• Blazor 

• Azure DevOps 

• HTML & JS & CSS 

Miksi meille?

Meillä pääset toimimaan tärkeässä roolissa hyvinvoivassa työyhteisössä. Tiimissä yhdessä autamme toisiamme ja asiakkaitamme tuorein, järkevin ja käytännöllisin ratkaisuin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Jyväskylässä, mutta voit hyvin asua myös muualla, paikkariippumaton työ on meille arkipäivää. Työkavereita löytyykin myös Tampereelta ja Helsingistä. Joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut ovat osa adafyläisten arkea. 

Kehittäjämme Atte kuvailee työpaikkaansa näin: “Adafylla en ole kokenut tarvetta vaihtaa työpaikkaa, sillä työ on monipuolista, yhteishenki on hyvä ja uuden oppimisen henki vahva. Meiltä löytyy hyvää osaamista ja kansainvälisen tason asiantuntijoita, joilta ottaa oppia.” 

Kiinnostuitko?

Lisää meistä kuulet toimitusjohtajaltamme Satulta, sähköposti: satu.kuusinen@adafy.com

Pinterest
Adafy Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Työkavereita löytyy Jyväskylästä eniten, mutta voit työskennellä paikkariippumattomasti mistä päin vain. Etätyöt ovat siis meille arkipäivää.
Linkki: www.adafy.com
Yhteydenotto: satu.kuusinen@adafy.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Adafy kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Azure
Microsoft
C#

Adafy Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä