Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure-kehittäjä

post_image

RekryilmoitusAiheuttaako Azure aivan erityistä sydämentykytystä? Meillä on paikka avoinna juuri sinulle! Täällä sinua odottavat monipuoliset koodausprojektit, mahtava tiimi, joustava työnantaja ja palkittu kulttuuri. Tule Azure-kehittäjäksi Suomen parhaaseen työpaikkaan!

Tässä roolissa pääset yhdistämään lempiteknologiasi integraatioiden rakentamiseen ja vaikuttamaan vahvasti siihen, mihin suuntaan oma työsi ja työpaikkasi kehittyy. Meillä on monenlaisia asiakkaita eri aloilta ja asiakkaillamme monipuolisia ongelmia ratkottavaksi, joten tylsää ei pääse tulemaan. Omaa rooliasi ja urapolkuasi saat kehittää siihen suuntaan, mikä eniten kiinnostaa!

Meidät palkittiin viime vuonna Suomen parhaana työpaikkana. Hyvästä meiningistä kertovat myös erinomaiset henkilöstökyselyjen tulokset sekä töissä syntyvät ystävyyssuhteet. Joukossamme ei ole yksinäisiä susia, vaan työskentelemme aina tiimeissä. Porukasta löytyy niin osa-aikaista perunanviljelijää kuin ruuhkavuosien mukana sinkoilevia vanhempia – työ kyllä joustaa.

IT-talona olemme keskittyneet erityisesti API- ja integraatioratkaisuihin, prosessiautomaatioon sekä sovellusten ohjelmistokehitykseen. Pidämme huolta hyvästä yhteishengestä ja kulttuuristamme, ja mittaamme viihtyvyyttä ja asiakasprojekteissa onnistumista säännöllisesti. Uskomme itseohjautuvaan kokeilukulttuuriin, ja meillä kaikki ovat mukana kehittämässä toimintaa ja työtapoja ilman byrokratiaa.

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Alfamella arkesi pyörii vaihtelevien asiakasprojektien sekä tiivistä yhteistyötä tekevien tiimien parissa. Koodaushommissa pääset sukeltamaan monenlaisiin eri alojen rajapintoihin ja rakentamaan integraatioita ja tiedonsiirtoa monipuoliselle bisneskriittiselle datalle.

Olemme melko kunnianhimoista sakkia, ja määrittelemämme 100 % asiakastyytyväisyystakuu on meillä sinunkin vastuullasi. Olemme kaikki tekemisissä asiakkaiden kanssa, etsimme yhdessä parhaat ratkaisut ja katsomme tarvittaessa peiliinkin. Asiakaslupauksemme lunastaminen tarkoittaa jokaisen alfamelaisen kohdalla myös jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä niin itsenäisesti kuin yhdessä tiimin kanssa.

Hommat sujuvat parhaiten tarkoituksenmukaisten teknologioiden ja ketterien menetelmien avulla. Tällä hetkellä meille tuttuja käsitteitä ovat esimerkiksi Azure, .NET, C#, Azuren palvelut (esim. Azure Functions & Azure Logic Apps) sekä DevOps, Scrum, Kanban ja SAFe. Kaikkia näitä sinun ei tarvitse vielä hallita, ja listaa voit täydentää myös omalla osaamisellasi.

Kriittinen osaamisesi, jotta hommat sujuvat mukavasti:

  • Sinulla on vankkaa ja monipuolista kokemusta ohjelmoinnista ja erityisesti C#:sta. 
  • Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.
  • Takataskustasi löytyy korkeakoulututkinto ja roppakaupalla oppimiskykyä!

juho_juha_toimisto

Sinä + Alfame, miltä kuulostaisi?

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Alfamen arvot: hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Jotta voit viihtyä porukassamme, on tärkeää, että sinäkin tunnet ne omaksesi. Uuden oppimista pidämme niin tärkeänä, että palkitsemme siitä. Meillä tuppaavatkin viihtymään sellaiset ihmiset, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan.

Me alfamelaiset olemme arkijärkistä, rentoa ja rempseääkin sakkia. Tällä hetkellä meitä on noin 80 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa. Paikkariippumaton työ oli meille arkipäivää jo aikana ennen koronaa, ja olemme panostaneet toimivaan etätyökulttuuriin. Hyvät työtapoihin tai kulttuuriin liittyvät kehitysehdotukset laitamme heti testauksen jälkeen käytäntöön. Emme lannistu haasteiden edessä, vaan viemme asiat yhdessä maaliin laadusta tinkimättä.

Innostamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään, jotta voimme yhdessä rakentaa mielekästä elämää. Haluatko olla mukana?

Hakuohjeet

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta – keskustellaan siitä yhdessä osaamiseesi ja tulevaan rooliisi peilaten. 

Esittäydy meille cv:n kera hakulomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 21.3.2021. Käymme hakemuksia läpi ja järjestämme tapaamisia jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Pinterest
Alfame logo

Tietoja

Hakuaika: 23.2.2021 - 21.3.2021
Sijainti: Helsinki, Kokkola, Rovaniemi, Tampere
Linkki: https://www.alfame.com/ura/azure-kehittaja
Yhteydenotto: ura@alfame.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Alfame kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Azure
C#

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä