logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Azure Developer/Architect

post_image

RekryilmoitusKompozure rakentaa globaalisti skaalautuvia järjestelmiä 100% Azure PaaS:n päälle. Tule työskentelemään uusimpien teknologioiden pariin autonomisiin tiimeihimme Suomen 5. parhaaseen työpaikkaan (GPTW 2018, 20-49 työntekijää) Kamppiin!

Mitä tarjoamme?

Käytämme uusimpia teknologioita, ja stäkkiimme kuuluvat tällä hetkellä vahvasti mm. seuraavat teknologiat: .NET Core, Azure PaaS ja React.

Tulet työskentelemään matalahierarkkisessa, ketterässä asiantuntijatalossa Azure-kehittäjänä –tulevaisuudessa toivottavasti myös Arkkitehdin roolissa. Pääset ja joudut opiskelemaan Microsoft Azuren kehittymisen tahdissa uusia frameworkkeja ja libbejä. Saat työtehtäviisi tukea ja sparrausta kokeneilta kehittäjiltämme – meille on tärkeää, ettei ketään jätetä yksin.

Projekteissa toimimme henkilökohtaisesti ja läpinäkyvästi asiakkaan kanssa, ja kehitystyön teemme toimistoltamme käsin. Tiimilläsi on vapaus ja vastuu tehdä omia valintoja ja ratkaisuita, joihin yhdessä asiakkaan kanssa valitsette sopivat teknologiat ja patternit. Johtomme on itsekin kehittäjiä, eli ymmärrystä työnkuvaan löytyy.

Kokoonnumme kerran kuukaudessa yhteen käymään läpi yrityksen tilannetta, tulevia juonia sekä ideoimaan konkreettisia parannuksia toimintaamme. Myös kompensaatiomallimme on monipuolinen – kilpailukykyisen palkan lisäksi jokaisella on sama bonusmalli, ja työterveyshoitomme terveysvakuutuksineen on kattava.

Mitä etsimme?

Etsimme laatuhakuisia ja omatoimisia kehittäjiä, jotka haluavat olla alansa parhaita. Työkokemusta kehityksestä tulisi olla yli kolme vuotta. Yllämainittujen teknologioiden osaamisesta on etua, mutta ne eivät ole vaatimus tehtävään ¬– kunhan olet valmis oppimaan!

Tulet työskentelemään full stack -kehittäjänä osana autonomista tiimiä. Tavoite on, että muutaman vuoden päästä olet Azure PaaS -asiantuntija.

Pinterest
Zure Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Kamppi, Teerenpeliä vastapäätä
Linkki: https://www.kompozure.com/ura
Yhteydenotto: sakari.nahi@kompozure.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Zure Oy:n kotisivut

Tagit

Omat tagit

Microsoft Azure
paas