Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure Data Platform (DP) -arkkitehti/-konsultti

post_image
Rekryilmoitus

Etsimme loistotiimiimme kahta Azure DP–arkkitehtia/-konsulttia

Kiinnostaako sinua Data Platform -ratkaisujen määrittely, suunnittelu ja toteuttaminen asiakkaan tarpeisiin? Yrityksemme Cerion Solutions Oy on datan ja digitalisoinnin hyödyntämisen asiantuntijayritys. Toteutamme esimerkiksi Data Platform -ratkaisuja asiakkaan tiedolla johtamisen tueksi. Asiakkaina meillä on mm. Suomen suurimpia kaupunkeja sekä maailman johtavia teollisuusyrityksiä.

Tarjoamme sinulle data-alustojen ja analytiikan monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia projekteja. Huolehdimme sinusta ja siitä, että jaksat työssäsi ja pystyt tekemään työsi parhaalla mahdollisella tavalla. Kannustamme jatkuvaan työssä oppimiseen ja kehittymiseen ja tarjoamme siihen paljon mahdollisuuksia. Tuemme työn ja perhe-elämän yhdistämistä. Meillä ei ole kellokorttia, vaan työnteko on sallittua projektien ehdoilla sinulle itsellesi parhaiten sopivana aikana.

Toimit Data Platform -arkkitehtinä myynnin tukena ja asiakasprojekteissamme. Yhdessä asiakkaan kanssa konsultoit, määrittelet ja suunnittelet tietovarastointi- ja Data Platform -ratkaisuja. Data Platform -ratkaisujen toteutusprojekteissa toimit arkkitehtiroolissa ja tuet toteutustiimiämme. Rakentamamme tietovarastot perustuvat pääosin DataVault -standardiin. Tietovarastojen rakentamisessa hyödynnämme tietovarastoautomaatiovälineitä ja menetelmiä. Koulutamme sinulle näissä tarvittavan osaamisen.

Ymmärrät Azure -teknologia-alustan tarjoamien palveluiden hyödyntämismahdollisuudet. Datamallinnus ja dataintegraatiot operatiivisen toiminnan ja BI-näkökulmista ovat sinulle tuttuja asioita. Sinulla on hyvä hahmotuskyky, liiketoiminnan ymmärrys sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Luotamme sinuun ja sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön. Johtamisemme huomioi yksilölliset tarpeesi ja esimiehen tehtävä onkin mahdollistaa menestymisesi ja kehittymisesi. Emme ole täydellisiä ja sen vuoksi pidämme oppimista ja kehittymistä tärkeänä. Erityisen paljon arvostamme aikaisempaan kokemukseesi perustuvia ideoitasi siitä, miten voimme kehittää toimintatapojamme. Cerionin huippumukava #teamcerion-yhteisö varmistaa, että työnteko on myös hauskaa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta datan käsittelyyn tarvittavista pilvipohjaisista alustoista ja palveluista sekä Data Vault -kokemusta. Olet jo suorittanut tai olet suorittamassa Azure-sertifiointia, kuten esim. Microsoft Certified: Azure Data Engineer Associate.

Data Platform -ratkaisustamme

Moderni tietoalusta (Data Platform) mahdollistaa yhdessä tekemisen datakulttuurin, jossa yhdistetään liiketoiminnan, data-ammattilaisten ja tekniikkaosaajien ammattitaitoja älykkäämmin ja tehokkaammin, kuin aikaisemmin. Peruskalliona toimii monesti käsitemallin pohjalta automaation avulla luotu tietovarasto (DWA), mukaan lukien mahdollisen tietoaltaan (Data Lake).

Käytämme muun muassa seuraavia teknologioita:

  • Microsoft Azuren palvelut (Storage, SQL DB, Synapse, Data Factory, PowerApps, Machine Learning yms.)
  • Microsoft SQL Server (Reporting Services, Analysis Services, Integration Services)
  • Power BI
  • D#

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mm. joustavat työajat, etätyömahdollisuuden, kiinnostavia asiakasprojekteja, laajan vakuutusturvan, sairaan lapsen hoitopalvelun, rennon ilmapiirin, huumorilla höystettyjä #teamcerion -työpäiviä sekä upeat työtilat ihanassa Aurajokimaisemassa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kristian Kummel, p. 040 9000 471.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteella rekry@cerion.fi.

Vastaamme hakemukseesi 2 päivän sisällä ja käymme tarkemmat keskustelut ilman turhia viiveitä.

Pinterest
Cerion Solutions Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Linkki: https://www.cerion.fi/rekry/azure-dp-arkkitehti_konsultti/
Yhteydenotto: rekry@cerion.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cerion Solutions kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Data platform
Power BI
DWA

Cerion Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cerion Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä